hur man skall bekämpa akne

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-16
Oavsett vad din ålder, kan akne vara ett pinsamt problem och orsaka svåra slag mot din självkänsla. Det finns gott om mediciner som finns tillgängliga för att bekämpa akne. Dessutom finns det flera sätt att bekämpa akne i din vardag. Några enkla förändringar kan hjälpa dig att undvika läkemedlet disken och göra ditt liv hälsosammare totala

Du behöver:.
Varmt vatten
. Baby schampo (kemiska free).
Baby conditioner (kemiska free).
Handduk.
Soft-borst tandborste.
Soft-borst baby borste.
Luskam.


1.
Ändra din tvål eller duschkräm. Tvålen eller duschkräm som du använder regelbundet är kanske inte lämpligt för din hudtyp. Det kan torka ut eller över-fuktgivande den. När du bestämma din hudtyp, köpa en tvål eller duschkräm som tillgodoser din huds specifika behov.
2.
Sänk värmen av din bad och dusch. Om vattentemperaturen är för varmt, kan det skada eller torka ut huden. Det är bäst att ta en varm dusch och avsluta den sista minuten eller så av den med kallt vatten. Det varma vattnet kommer att öppna och rensa ut dina porer , och kallt vatten kommer att stänga dem . Detta gör det svårare för smuts och bakterier att täppa till porerna.
3 .
Drick minst åtta 8- ounce glas vatten om dagen . Ju mer du stanna hydrerade , desto friskare hela kroppen är , inklusive huden . Vatten hjälper till att spola skadlig olja och gifter från kroppen . Det hjälper också att hålla huden fuktig , vilket minskar mängden smuts och olja som kan komma in och orsaka akne .
4 .
Ät mer frukt och grönsaker . Dermatologer säga att en hälsosam kost är nyckeln till friskare hud . En kost rik på fet mat och ohälsosamma oljor påverkar tillståndet i huden och i slutändan kan leda till akne . Men frukt och grönsaker hjälpa din kropp och immunförsvar att kämpa mot gifter och gör din hud friskare och mer motståndskraftig .
5 .
Lär dig hantera din stress . Stress är en av de främsta orsakerna till akne utbrott . Du kan bekämpa stress med motion , så som att gå en rask promenad eller simma . Detta kommer att aktivt arbeta bort stressen du känner dig och hjälpa din hälsa samtidigt .
6 .
Tvätta alla kläder och handdukar grundligt . Tyger kan bli en grogrund för bakterier och bakterier. Se till att du rengöra alla handdukar ( inklusive tvättlappar eller skrubber kropp av något slag ) samt kläder före återanvändning av att undvika att överföra dessa bakterier på huden .


Previous:nothing Next:hur man kan stoppa mina öron från ringmärkning av musik

Relaterade artiklar


 • hur man handskas med betydande försening i utvecklingen
 • Hur ansöker man tiger balsam
 • Hur vet man att be om smärtstillande medel efter en mastektomi
 • hur du kan trösta feminina klåda
 • Vilka är farorna av en tetanusvaccin ?
 • hur man besöka någon som är sjuk
 • dialysbehandling för njursjuka barn
 • Hur får man en bättre nattsömn
 • hur man behandlar en stubbed tå
 • hur du utför en oktober syntest
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com