naturläkemedel för bra kolesterolnivåer

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-21
Förhöjt kolesterol är en av de viktigaste bidragsgivarna till hjärtsjukdomar. Bad (LDL) kolesterolet byggs upp i artärerna och hårdnar till plack, som hindrar blodflödet och orsakar högt blodtryck. Bra (HDL) kolesterolet transporteras bort från artärer och in i levern där det bryts ner och elimineras. Förhållandet mellan HDL till LDL är därför en viktig faktor vid bedömningen hälsorisker. Naturläkemedel kan hjälpa till att öka bra (HDL) kolesterolet och lägre dåliga (LDL) kolesterolet, vilket förbättrar förhållandet och även minskar risken för hjärtinfarkt och stroke.

Du behöver:
Soap
. Hand desinfektionsmedel.
Bandage.
Handduk.

Förstå serumkolesterol

Lipoproteiner de molekyler som transporterar kolesterol. Low-density lipoprotein (LDL) flyttar kolesterol i artärerna att bilda oönskade avlagringar. High-density lipoprotein (HDL) ta bort kolesterol från blodkärlen. Kroppen producerar kolesterol under inflytande av genetiska makeup, så alla serum (blod) kolesterol kommer från kosten. Ätit mat med högt kolesterol och mättat fett har en negativ inverkan, bara som en vegetarisk kost, med extra C-vitamin och niacin, kan ha en skyddande effekt.

säkra nivåer av både HDL och LDL läggas samman bör inte vara mer än 200 , med HDL vid 80 och LDL på 120 , enligt parametrar som National Cholesterol Education Program som låg risk för hjärt-kärlsjukdom . Men en HDL under 40 fortfarande skulle vara hög risk , även om totalkolesterolnivåerna var mindre än 200 . Ju lägre HDL , är desto större är risken , vilket är anledningen till att höja "goda" kolesterolet så viktigt .

Tillägg

Enligt nutritionist Phyllis Balch , författare till " Recept för Nutritional Healing ", från 400 till 600 mikrogram krom picolinate , ett mineral viktigt att insulin reglering , kommer att sänka totalkolesterol och förbättra HDL till LDL kvoten . Balch har också påstått att B-vitaminer fungerar bäst när de tas tillsammans. En B-vitamin komplex som innehåller niacin (B3) bör ingå i en kolesterolsänkande behandling, samt 3. 000 till 8. 000 mg vitamin C. Leta efter produkter med bioflavonoider, antioxidanter som finns i naturliga källor för C (tror vit märg i en grapefrukt) som ökar absorptionen.

Andra synergistiska tillskott är vitamin E i naturligt D-alfa-tokoferol form och balanserat Omega 3-6-9 fettsyror såsom gurkörtsolja, jättenattljusolja eller svarta vinbär fröolja. Balch skriver att denna kombination sänker LDL-kolesterol, förbättra förhållandet, och att doser av vitamin E skulle börja på 200 IE och långsamt öka till maximalt 1. 000 IE per dag.

Diet

Inkludera hjärtvänlig äpplen, bananer, morötter, avokado, kallt vatten fisk, torkade bönor, vitlök, rå lök, grapefrukt och olivolja i kosten. En enkelomättat fett, olivolja är starkt konsumeras av människor som bor i Italien och Grekland, platser där extremt låg risk proportionerna av kolesterol är normen. Den högsta risken är förknippad med människor i moderna nationer som äter en diet rik på mättat fett och delvis härdade oljor , kännetecknar ofta snabb -och förädlade livsmedel konsumtion .

Måttlig alkoholkonsumtion ( ett glas vin per dag ) kommer att höja HDL , men de skadliga effekterna av överdriven alkoholkonsumtion är så stora att läkare generellt uppmuntra avhållsamhet .

motion och andra livsstilsförändringar

Rökavvänjning höjer nivåerna av det goda kolesterolet i blodet . Viktminskning är en annan viktig faktor eftersom övervikt höjer totalkolesterol samtidigt sänka HDL . Regelbunden motion som väcker hjärtfrekvensen i 20 till 30 minuter , till exempel promenader, simning eller cykling är ett effektivt sätt att höja HDL -kolesterol . Längden på motion är viktigare än intensiteten , en 40- minuters promenad är mer fördelaktig än en 10- minuters joggingtur .

Previous:nothing Next:humant tillväxthormon testosteronbehandling

Relaterade artiklar


 • hur man vet hur många dagar du har i din menscykel
 • hur man kan anpassa till sommartid
 • hur man får parfym ur ditt öga
 • hur man kan förhindra åldrandet hos män
 • hur snabba steg på vad man ska göra när någon är sjuk i influensa eller förkylning
 • hur man använder en termometer
 • Hur man testar för dammkvalster
 • hur man utnyttjar resurser för tonårsgraviditeter i Utah
 • allergiska svamp bihåleinflammation hos barn
 • hur man ska behandla bitestikelinflammation i vildmarken
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com