naturläkemedel för healing röd hud på en baby

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-11
Baby hud är känslig , men också behöver väldigt lite för att hålla den ren och hälsosam. Många hudåkommor är helt normalt och behöver ingen behandling . Vissa , såsom blöjeksem , måste behandlas . på naturlig väg som är så skonsamt som möjligt är det bästa sättet att behandla röd irriterad hud på en bebis

vanligaste hudåkommor

Ditt barn kan ha hudåkommor som verkar ovanligt, men mest typiska villkor är inget att oroa sig . Dessa inkluderar baby akne och milier , som är små whiteheads . De går normalt bort inom de första veckorna i livet . Erytem toxicum är fläckiga röda utslag som tenderar att komma och gå över barnets kropp. Det är också helt normalt och försvinner av sig själv. Mongoliska platser är ganska vanligt , liksom . Dessa är mörkt brun, grå eller blåaktig-svarta fläckar oftast i skinkorna . De är vanligare hos barn till afrikanska , asiatiska , latinamerikanska och bi-ras anständigt , enligt National Institutes for Health .

blöjeksem

blöjeksem är en av de vanligaste orsakerna till röd och irriterad hud på ditt barn . Den orsakas av huden vistas i kontakt med urin och avföring i blöjan , vilket gör det anbud och rött . Behandla blöjeksem så varsamt som möjligt . Den mest naturliga åtgärden är också den enklaste . Ofta är exponering för luft den bästa behandlingen. Efter badet bebisen försiktigt torr med en mjuk handduk eller använda en hårtork på lägsta inställningen. Förebyggande krämer t. ex. de som innehåller zinkoxid fungerar bra för att hålla barnets hud skyddas .
Det finns flera naturläkemedel som fungerar bra i kombination med exponering för luft . Aloe vera är en av dem . Kontrollera att du använder ren aloe vera gel . Ofta aloe vera gel säljs i kombination med andra ingredienser för att göra det billigare eller göra det lukta bättre . Dessa extra ingredienser kan irritera barnets hud . Det enklaste sättet är att ha en aloe vera växt, som växer i ditt kök . Helt enkelt skära av ett blad och applicera gelen som sipprar ut på barnets hud .

Andra Naturläkemedel

Andra naturläkemedel för blöjeksem omfatta tillämpning pulver eller oljor healing , som olivolja , fiskleverolja eller kokos olja. En av dessa oljor kan användas vid varje blöjbyte , både för att bota blöjeksem och hindra det från att komma tillbaka . Om du behöver extra torr för ditt barn , gäller majsstärkelse att hans hud . Detta kommer att hålla ditt barn torrt , och det är billigt och fritt från parfym och onaturliga ingredienser .
Om ditt barns utslag inte verkar försvinna inom några dagar , eller om det blir värre , se en läkare. Ditt barn kan ha en candida utslag , vilket kräver en läkares uppmärksamhet .

Previous:nothing Next:hur man tränar äldreomsorg volontärer

Relaterade artiklar


 • hur man kan bota barnet gas
 • är det normalt att bebisar att tappa hår i bakhuvudet ?
 • hur man eliminerar av mul lukt
 • hur du friska upp ert minne
 • hur man tar hand om dig själv under klimakteriet
 • hur man ska behandla alkoholberoende
 • hur man behandlar en blåslagen spik
 • hur man kan behandla kontakteksem i ansiktet
 • relation av sura uppstötningar och hjärtsjukdom
 • bihåleinflammation under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com