placenta grädde förmåner

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-24
Placenta grädde är en kosmetisk skapats för att göra en hud mer hälsosam och vacker . Ingredienserna i moderkakan Cream innehåller just det : en moderkaka . Beroende på märke , gör placenta grädde användning av moderkakor främst från människor , kor och får . Moderkakor är fulla av näringsämnen , är det tänkt att eftersom moderkakan har så många kraftfulla livsuppehållande näringsämnen , grädden är en av de mest naturligt påfyllning , nyttiga skönhetsprodukter

Vad är en moderkaka?

En moderkaka är en tunn , platt , rund membran som fäster sig till väggen i livmodern under graviditeten. Navelsträngen fäster fostret till moderkakan. Såsom anges i AmericanPregnancy. org producerar moderkakan graviditetsrelaterade hormoner som koriongonadotropin (hCG ) , östrogen och progesteron. Det ger fostret med syre och näring genom små blodkärl , och det gör avfall från fostrets blod komma in i moderns blod ström , moderns blod och fostrets blod blanda aldrig . Efter det att barnet föds, är det moderkakan ut i en process kallad efter födseln . "

Placenta Creme Fördelar

Enligt CareFair. com , placenta kosmetika är en hudvårdsprodukter trend som inleddes under 1930-talet med en injektion . CareFair. com förklarar att eftersom den närande egenskaper av moderkakan har grädde noterats som ett " undrar grädde " på området kosmetika; placenta grädde är mest känd som en anti- aging kräm eftersom den stimulerar cellförnyelsen. När huden åldras , inte förnya cellerna inte lika snabbt som de en gång gjorde , vilket gör att huden verkar tunnare . Placenta grädde fördelar är att den cellförnyelse moderkakan grädde skapar gör att huden att behålla en ungdomlig kvalitet .

Ingredienser

Enligt EMKPlacental. com , är deras moderkakan kosmetika " laddad med mineraler , antioxidanter och aminosyror som är naturligt förekommer som en följd av att moderkakan protein . " CareFair. com förklarar att " moderkaka kosmetiska produkter är så naturliga som du kan komma-med tanke på att moderkakan härstammar direkt från livmodern s foder och ansvarar för närande fostret . " Vissa produkter använder väldigt få tillsatser , men vissa hävdar att deras produkt är en moderkaka kräm när det finns egentligen bara en liten mängd av moderkakan . Se till att läsa ingredienserna för att kontrollera renheten i moderkakan grädde för att maximera potentiella fördelar moderkaka grädde .

Överväganden

En moderkakan kommer direkt från en moders sköte och bestämmelser om överföring av blod mellan fostret och modern . Om mamman eller fostret är sjuka , kommer moderkakan vara sjuka . De flesta moderkakan kosmetikatillverkare sätta moderkakan genom sterilisering . Enligt EMKPlacental. com , " moderkakan protein preparatet är steril , säker och helt lättsmält av kroppen . Det finns inga begränsningar i form av tillämpningar . Vid intag , är det lätt assimileras in i kroppen med vanligtvis någon identifierbar biverkningar . " Kom dock ihåg att läsa etiketten och grundligt undersöka en produkt innan användning .

Inköp

Placenta kräm finns för personlig tillämpning i kosmetiska butiker , spa och kosmetiska webbplatser . Hud vårdcentraler och spa ger också tillämpningen av moderkakan grädde kosmetika . På grund av karaktären av moderkakan grädde, skaffa ett moderkakan är en naturlig process och kan inte vara artificiellt tillverkade, moderkakan grädde är allmänt tillgänglig till ett högre pris punkt än standard moisturizers. Priset är brett, moderkaka krämer finns allt från 10 $ burk till $ 100. Räkna med att betala i hundratals för spa-behandlingar. Gör din hemläxa. Som med de flesta produkter, om det är "för bra för att vara sant," du kan titta på en produkt som antingen inte erbjuder rena ingredienser eller som inte erbjuder den andel av moderkakan som kommer att vara den mest gynnsamma.

Previous:nothing Next:Vilka är farorna med lanolin ?

Relaterade artiklar


 • hur man byter leverantörer sjukförsäkring
 • vad är orsakerna till onormala celler från ett cellprov ?
 • När ska träffa en läkare om njure stenar?
 • Är det säkert att se en kiropraktor under graviditeten ?
 • sätt att hjälpa barn sova
 • hur man skall avgöra rätt storlek på en blodtrycksmanschett
 • hur man vaknar utan alarm
 • bra midja & övningar mage för de bundna rullstol
 • melatonin till barn
 • Hur man vet om albuterol har löpt ut
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com