vårtan avlägsnas för barn

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-19
Vårtor är små knölar orsakas av humant papillomvirus som ligger på en persons hud och har en tuff yta . Ofta köttfärgad , de kan också visas skiftar i vitt, grått , rosa eller brun . Smittsam hudinfektioner , vårtor påverkar både barn och vuxna och kan bilda på någon del av kroppen , även om de är vanligt förekommande på fötter och händer . De kan tas bort från barn på flera sätt

Du behöver : .
barnläkare eller husläkare

Hem Behandling

Om du misstänker att ditt barn har en vårta , ta henne till läkare för en diagnos , särskilt om det är första gången hon hade en . Det är möjligt att hon kunde ha en annan typ av hudsjukdom. Om din läkare bekräftar att ditt barn har en vårta, fråga om att börja behandling i hemlandet. Detta kan bespara barnet smärtsam medicinsk behandling liksom rädslan hon kan ha av medicinska förfaranden utförs i läkarmottagningen. Också överväga att vänta på en vårta att åka iväg på egen hand, men det kan ta lång tid.

Få din läkares godkännande för att behandla ditt barn med en over-the-counter medicin som utformats speciellt för vårtor . Denna typ av medicin använder syror att försämras vårtan är döda hudceller. Med tiden bör en sådan behandling orsaka vårtan för att kasta av helt och hållet. Dessa behandlingar kommer i lösning eller plåster form.

Det kan hjälpa att blöta ner vårtan i varmt vatten i flera minuter innan du tillämpa den behandling och sedan filen död hud bort. Följ upp med den behandling du köpt. Var försiktig vid tillämpningen av behandling för ditt barns hud, eftersom sådana läkemedel kan skada den friska huden som omger vårta.

Duct Tape

Om du känner dig osäker ansöker kemikalier för att ditt barns känsliga hud, satsa på silvertejp metoden. Täcka hans vårta med silvertejp i flera dagar. Ta bort tejpen och njut vårtan i varmt vatten, följa upp genom att lämna in den för att få bort döda hud. Slutligen, fäst en ny pjäs av silvertejp och vänta flera dagar innan blötläggning och lämna in den igen. Det är en lång process som kan ta ett par månader för att bevisa effektiva, men det kan vara till hjälp för barn som är skrämda av andra behandlingsmetoder.

Medicinsk behandling

Ibland vårtorna kan vara envis och kräva medicinsk behandling. För en envis vårta , besök ditt barns läkare och be honom att frysa den. Denna behandling , som kallas cryosurgery innebär att applicera flytande kväve till vårtan , som fryser och förstör den felande vävnad . Enligt Mayo Clinic , detta är en effektiv metod för vårtan avlägsnas , vilket gör att vårtan faller av inom några dagar . Däremot kan ditt barn behöver mer än en behandling , och den här metoden kan vara lite obehagligt .

Laser kirurgi är ett annat alternativ för behandlas för vårtor , men den används lika ofta hos barn eftersom det kan orsaka ärrbildning . Dessutom tenderar det att vara dyrare än andra metoder .

Previous:nothing Next:läkemedel för att behandla sinus infektioner hos barn

Relaterade artiklar


 • hur lätt lindar en bebis
 • ordentlig diafragma andningsteknik
 • hur man undviker medicinska räkningar skulder
 • hur man identifierar ringorm hos barn
 • Hur du tar levotyroxin
 • hur man förebygger sjukdomar i daghem
 • hur man kan planera för din hysterektomi
 • vilka funktioner den mänskliga levern utföra?
 • Hur du tar furosemid
 • tester för occipital migrän
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com