alternativa örter för ödem

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-17
Ödem orsakar svullnad särskilt delar av kroppen , främst i armar, ansikte , vrister och ben . Ofta kommer en läkare att förskriva diuretika för att hjälpa spola att överflödig vätska ur kroppen , men dessa kan ha negativa biverkningar. Det finns många naturliga sätt att eliminera ödem vätska uppbyggd . Prova några alternativa örter innan du tar receptbelagd medicin

Ta en last av

Om svullnad huvudsakligen sker i fotleder och fötter , försök vilar dem oftare . Höjning dem kommer att minska svullnad . Medan du gör detta , gnugga en särskild örtolja kallas senap olja på fötter och vrister . Du kan också suga två teskedar senapsfrön i vatten och gäller för drabbade området . Det kommer att minska vätskeansamling upp i underkroppen samt alla andra ödematös områden .

Alfalfa

Alfalfa är en av de mest effektiva örter som ska användas för avgifta kroppen . Det är ofta ges till personer med njurproblem på grund av dess förmåga att minska vätskor . Det är ett diuretikum och det eliminerar vätskeretention vid spolning överflödigt vatten ur vävnaderna. Tillsammans med att vara ett diuretikum , innehåller den också aminosyror som kommer att minska inflammation . Alfalfa tabletter och kapslar finns på mat specialitet hälsa butiker över hela landet . Alfalfagroddar kan odlas hemma om du föredrar en konstant källa av örter och mineraler . Dess frön och blad används ofta i te och tonika . Lika effektivt som alfalfa produkter , de är mycket potenta och bör användas med försiktighet. Ta inte mer än den rekommenderade dagliga dosen och rådfråga din läkare om du tar något receptbelagt läkemedel för att undvika oönskade interaktioner .

Andra naturliga Diuretika

Det finns många växtbaserade läkemedel som finns på din lokala mataffär eller hälsokostaffär att lindra ödem symtom . Maskros rot , majs siden , uva ursi och enbär är bra växtbaserade tillägg att spola överflödig vätska ur kroppen . Prova koriander te eller persilja te som ett diuretikum . Dessa hjälper verkligen njurarna spola överflödigt vatten ur kroppen . Många av dessa örter och te är lätt att hitta i butiker och på många webbplatser på Internet . Medan de flesta är säkra att använda , är det viktigt att be din läkare innan du försöker något av dessa för att undvika receptbelagda läkemedel interaktion .

Previous:nothing Next:sig att slappna av bäckenbottenmuskulaturen

Relaterade artiklar


 • sätt att gå in arbetskraft
 • hur man talar så kommer din läkare att lyssna
 • hur man ska leva bekvämt med värmevallningar
 • hur man läser drog etiketter & varunamn
 • hur man ska återgå till arbetet efter laser prostataoperation
 • hur lätt lindar en bebis
 • hur du tar bort en klor lukt från huden
 • när du ska ta ett spädbarn på sjukhus för en feber ?
 • hur man kan bli av skuggade ögonen hos män
 • hur man kontrollerar flytningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com