användning av terapeutiska ultraljud hos barn

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-02
Artrit , svullnad , huvudvärk , karpaltunnelsyndrom , ryggproblem och även genetiska förutsättningar --- ultraljudsbehandling är ett allt populärare sätt att behandla en rad olika krämpor av vuxna och barn . I huvudsak stimulerar ultraljudsbehandling vävnad under hudens yta med hjälp av ljudvågor --- ungefär som en hög frekvens massage som kan gå så djupt som 4 inches under hudens yta . Terapeutisk ultraljud ska aldrig användas på någon yngre än 16 år utan en professionell rekommendation och behandlingsplan .

ultraljudsbehandling för barn

I synnerhet ultraljudsbehandling kan öka blodflödet till olika delar av ditt barns kropp , fortkörning den helande . processen och minska ärrvävnad . Också viktigt , kan det minska smärta, obehag och svullnad i samband med otaliga skador och förutsättningar och med öka muskelstyrkan . Oavsett om ditt barn är en idrottare som behöver en tune -up eller är suffereing från en mer allvarlig långvarigt tillstånd , kan omsorgsfull tillämpning av ultraljudsbehandling göra hennes kropp och själ att må bättre och öka funktion och livskvalitet .

Therapy

I allmänhet kommer en session av terapeutisk ultraljud för barn består av en fem-till 10- minuters behandling ett par gånger per dag eller vecka, beroende på frågan. Även en mängd ultraljud maskiner är tillgängliga över disk , är det lämpligt , särskilt för barn , att rådfråga en professionell läkare , kiropraktor , sjukgymnast eller massageterapeut som har expertis med de maskiner och deras terapeutiska fördelar.

Kontraindikationer

Som ett erkännande av helande effekter av ultraljud , nådde American Institute of Ultraljud i medicin år 2009 ett managementavtal med International Society for Therapeutic ultraljud för att stödja samhället och för att maximera sitt uppdrag att främja ultraljudsbehandling över hela världen.

Terapeutisk ultraljud , dock inte ges till barn eller vuxna som har cancervävnaden , någon risk för blödningar , ett akut ifection eller en benfraktur , eller är gravida . Det bör inte användas i de områden av könskörtlar , tallrikar bentillväxt hos barn , över ryggen eller runt ögonen .

Previous:nothing Next:hur du skapar mer testosteron

Relaterade artiklar


 • hur man handskas med någon som är dödligt sjuk
 • hur man kan stoppa menstral smärta
 • hur man handskas med avslag på missbruksproblem
 • varför fötter domnar efter att ha suttit ett tag?
 • hur man berättar som ögat är dominerande
 • hur färga håret under den första trimestern av graviditeten
 • ekonomisk hjälp för barn med leukemi
 • hud taggar i barn
 • hur man kan minska risken för plötslig spädbarnsdöd
 • hur man använder cetaphil för löss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com