holistiska idéer för förebyggande av influensa

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-01
Vidta åtgärder för att undvika influensan innan du utsätts . Naturlig , holistisk åtgärder är billiga , lätta att hitta och allmänhet ofarliga. Även om du har haft ett skott för både vanlig influensa och svininfluensan , med naturliga influensa försiktighetsåtgärder kommer att förbättra ditt motstånd och din hälsa i allmänhet så att du kan njuta av vintern

den första raden i försvaret

Centers for Disease Control and Prevention (CDC ) har utfärdat grundläggande hygien rekommendationer som hjälper dig att undvika att få influensa och förhindra spridning kontaminering . melodi upp ditt immunförsvar , följa en hälsosam diet , undvika stress och motion i friska luften om möjligt . Se till att luften du andas inne inte är för torr , eftersom torr luft försvagar ditt motstånd . Tvätta händerna ofta. Var speciellt försiktig om du är över 65-risken att smittas av influensa ökar med åldern . CDC rekommenderar också starkt att få både influensa vaccin , för säsongsbunden influensa och H1N1 .

Natural förebyggande åtgärder

Ändra din kost är billigt , enkelt och naturligt . Byt socker och skräpmat med färska , ekologiska grönsaker var du kan . Undvik för mycket kött eller andra syraproducerande mat och dryck . Drick mycket rent vatten och juice , inklusive soppa när vädret är kallt och otäckt . En värmande och energigivande buljong som stimulerar immunförsvaret förskrivs av en del kinesiska läkare , det är enkelt och billigt att göra . Hacka en 4-tums bit daikon rädisor och ett gäng grön lök . Lägg 3 till 4 koppar vatten och låt koka 20 minuter . Du kan rewarm här och smutta på hela dagen om du vill . Om du gillar vitlök , äter mycket av det-det är en annan immun booster . Tidningen China Daily rapporterade om November23 , 202C att elever på en skola i Kina att behöva äta vitlök varje dag för att öka deras immunitet mot svininfluensan .

Ta vitaminer . Vitamin D stärker immunförsvaret . Om du inte spendera mycket tid i solen , komplettering är en bra idé . Den finns i tabletter eller kapslar och /eller flytande form . Den flytande form , som är en olja är lätt att ta och får rätt att arbeta . Se till att du har valt en kvalitetsprodukt. En dos på 200 till 600IU för unga vuxna rekommenderas för immun stöd av Linus Pauling Institutet vid Oregon State University . Vitamin C ökar också immunförsvaret och en högre dos än den officiella Rekommenderade intaget ( RDI ) på 60 mg är en bra idé-400 mg i uppdelade doser per dag är en bra början .

kinesiska växtbaserade kombinationer kan vara till stor hjälp till att förhindra influensa . Ta Zhong Gan Ling , som finns på de flesta hälsokostbutiker, vid första tecken på en förkylning.

Prova en beredning av svart fläder eller svart hallon . Det är en beprövad immun booster och antivirala sirap som finns på hälsokost butiker eller på nätet vitamin butiker . Det finns också ett antal vardagliga trädgård örter du kan köpa hos din lokala hälsokostaffär eller du kan även få i din egen trädgård . Dessa inkluderar echinacea och goldenseal . Du kan köpa dessa i tablettform eller så kan du köpa den faktiska örter och förbereda ett te att dricka som du vill , eftersom de inte är giftiga . Holy Basil , även känd som Tulsi ( ej kök basilika ) är också bra för immunförsvaret . Dr. Joseph Mercola , en osteopatisk läkare och naturmedicin förespråkar , berömmer fördelarna med Tulsi blad , som tros ha egenskaper som renar , läker och öka immunitet .

Homeopati är billiga och har inga biverkningar. Ange varje fysisk eller hälsokost butik och du kommer att se en låda med Oscillococcinium väl synlig vid denna tid på året som en gammal beprövad influensa och virus förebyggande. Det har använts som ett antiviralt homeopatiska förberedelse för ett antal år och är mycket populär. Titta igenom den lilla injektionsflaskor med homeopatiska tabletter som är märkta för särskilda ändamål och hitta några som passar dina behov.

kliniker vid Beijing College of akupunktur och ortopedi har visat att akupunktur kan vara mycket gynnsam för akuta luftvägsinfektioner och öka immunitet.

Skydda dig

Experimentera med de åtgärder som erbjuds av den fysiska hälsan samhället-de kommer inte att skada dig och de kunde rädda dig från en otäck släng av influensa, plus att de kommer troligen att spara lite pengar också.

Previous:nothing Next:hur man får sjukförsäkring för ett barn som har redan existerande villkor

Relaterade artiklar


 • hur man hittar kryckor
 • hur man får ut det mesta av din nästa besöka läkare
 • fysisk omsorg för äldre
 • förklaring av glasögon recept
 • hur du tar bort kolesterol avlagringar på ögonlocket
 • barnen första hjälpen kit instruktioner
 • hur man hanterar med erektil dysfunktion
 • hur man bär kontaktlinser
 • hur man väljer den bästa hålfotsinlägg
 • hur mål som sattes upp
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com