hur du dumpa din förövare

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-04
Kvinnor är i de mest fara när de försöker lämna ett våldsamt förhållande
Så här göra det på säkert sätt
1 .
Du har blivit utslängd , förolämpade , våldtagen och kanske tvingas att ha sex med andra . Du har försökt att behaga honom , men aldrig tillräckligt . Du behöver hjälp . Lär missbruk rådgivare . Om du har att säga åt honom säga till honom att du får hjälp så att du inte kommer att göra honom görs längre . Han skyller redan dig för övergrepp . ANVÄND ligga mot honom . Innan du gör en plan , måste du göra ett val .
2
Bestäm du har fått nog
Du tittar i spegeln och svullen läpp eller blåtira är . för mycket att titta på . Du förtjänar inte detta och smärtan måste sluta .
Gör valet att avsluta det . Få rådgivning och en stödgrupp . Vad du lär dig det kommer att bli mer värdefullt än guld . Ring 1-800- 96- missbruk om du inte vet var man kan hitta en kvinnojour så hjälper de dig . Om du måste få dina barn i en bostad och skilsmässa därifrån , gör det .
3 .
vet att det inte kommer att förändras.
Du har ingen makt att förändra någon annan än dig . Han kan prata söt , älskar , ge blommor . Det kommer att bli bättre tills nästa gång . Nästa gång kan vara den sista gången , kan han döda dig . Fråga Nicole Simpson .
Du har godkänt cykeln kommer bara att fortsätta så länge du låter det .
Ta ett andetag gör det ont som fan , men vet att du är stark .
Om du har att låna pengar göra det, men börja spara och gömma pengarna , bakom en bildram , i ett kuvert tejpade under den översta lådan i din byrå , eller under den . Tala inte om för honom att du har pengar .
Bonde smycken , allt du behöver . berättar inte vem som helst dina planer .
Om du kan hålla en resväska på någons hus ( inte en vän till honom ) sedan hålla den där och hämta det senare . Polisen kommer att komma och bo hos dig medan du packa en väska , men jag säger gör allt i smyg . Om han är runt han kommer att försöka få dig att stanna . Kom ihåg , att få kvinnor sårad värst när de försöker lämna .
Välj ett datum , få en bussbiljett , ta bilen och lämna . Bortrest är bäst . Låt dig inte en adressändring kort gjort , för en dollar han kan gå till postkontoret och hämta din nya adress .
4 .
Sätt dig själv först .
välmenande människor kan säga "för barnen "eller " hur kommer du att ta hand om dig själv " har han arbetat det så du har inga vänner , inga medel och alienerade din familj . Det är dags att säga " jag måste göra det för mig "
Barnen är ont när de ser dig sårad . Fall inte i fällan att andra människor säger åt dig vad som är bäst för dig . Ditt förnuft är bäst för dig. Försök att se om du kan bo med en bortrest släkting , inte berätta någon där du är . Han vet att leta efter dig på mammas eller din bästa väns hus .
Skaffa en besöksförbud ännu bättre åtal . Dra inte en Rhianna och tycker synd om schmuck . Att slå en kvinna skulle vara som du slog en 3 år gammal . Någon som skadar någon mindre och svagare bör inte skyddas .
Om du måste stanna i stan , så var det , men om du håller ditt jobb informera din arbetsgivare den här personen är farlig och han bör avlägsnas från lokalerna . Instruera medarbetare att ringa polisen om han visar upp .
Om du måste gå till domstol , kommer stödgrupp vara ovärderliga för att hjälpa dig öka ditt självförtroende och ansiktet sig.
Läs Nora Roberts " Kvinnor som älskar för mycket " Boken har en mängd bra informationen i den.
, få gratis av detta . varje länk i kedjan missbruk tjänar bara till att göra missbrukare starkare . Bryta kedjan och bryta tag i våld på dig själv och en framtida generation .
Du kan göra detta .
Kontakta kvinnojour nu och få hjälp .

tips och varningar


 • inte konfrontera förövaren. Sätt så stort avstånd mellan er två som du kan . Han kommer att försöka få dig tillbaka . Använd din stödgrupp . Fokus på att vara den äkta , inte den misshandlade kvinnan han säger att du är .


 • Previous:nothing Next:hur du kan förbättra din hud i det nya året och året runt

  Relaterade artiklar


 • säkerhet ledsen ljuslådor
 • hur man läka foten sporrar
 • avlimil säkerhet
 • hur man kontrollerar en nysning
 • hur man konfrontera ett drogproblem
 • hur man kan stoppa charlie häst kramp i fötter & ben på natten
 • hur man använder en spruta gummi glödlampa för barnets öron
 • Så för att lindra morgonstelhet i rygg, nacke och extremiteter
 • hur att acceptera att alkoholism är en sjukdom
 • Vilka alternativ har jag när jag är gravid och har någon försäkring?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com