hur man får sjukförsäkring för ett barn som har redan existerande villkor

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-01
När du letar efter försäkring för ditt barn med en redan befintlig medicinsk situation-ett tillstånd eller sjukdom att ditt barn har före den första dagen av täckning på en ny försäkring plan-det kan ibland vara svårt att hitta den högra hållaren. Även om det kan tyckas hjärtlöst till familjen, försäkringsbolagen vänder sig ofta ner försäkrade med konstaterad medicinska tillstånd. Om ditt barn har sänkt eller du är rädd att de kanske, oroa dig inte. Lär dig beprövade strategier för att förhindra ditt barn från att uppleva någon missar i täckningen bara för att du ändrar politik.

Du behöver :
Barnets personnummer
. Lön Män eller andra bevis på inkomst .
Frimärken.
Kuvert .


1 .
Ta reda på vad du har för rättigheter för sjukförsäkring . Om du får din försäkring från din arbetsgivare sedan gå till dol. gov och titta på sidan som beskriver sjukförsäkringen Portabilitet och Accountability Act 1996. Denna sida förklarar i detalj vilka gränser kan tillämpas på en ny arbetsgivare för att utesluta täckning för tidigare villkor .

Med andra ord , om en arbetsgivare förändringar fördelar för en ny hälso-och sjukvård plan , kanske de inte kunna utesluta att ditt barn från att omfattas. Andra förhållanden som inte kan ses som redan existerande klausuler enligt denna lag är: omständigheter i en nyfödd eller om ett barn är yngre än 18, antas eller placeras för adoption, och även om barnet är inskriven i täckning inom 30 dagar från antagandet, börd eller placering i hemmet. Den dåliga nyheten är att det kan finnas någon rast försäkring längre än 63 dagar.
2.
Försök att hålla barnet från att förlora någon täckning han kanske redan har. Om du är permitterad eller befriad från ditt arbete där du hade din försäkring och ditt barn är sjukt, sedan titta på att få en kobra. På DOL plats en sida detais hur en kobra fungerar.

COBRA är den konsoliderade Omnibus Budget Reconciliation Act från 1985, som kräver många arbetsgivare med hälso planer för sina anställda att få möjlighet att fortsätta sin bevakning under några nya planer eller om anställningen upphör.

3.
Tänk COBRA men förstår kostnaderna. Om du hade försäkring genom din arbetsgivare när barnet var initialt får diagnosen problemet så ska du få ett meddelande från din arbetsgivare eller hälso-planen så att du vet att du kan använda COBRA.

Förstå att betala för en kobra kommer att bli en rejäl avgift för dig eftersom arbetsgivaren inte längre skyldig att betala en del av din täckning , men denna försäkring är mycket bättre än att försöka betala kostnaden för sjukhusen vistelser eller medicin på egen hand .
4 .
titta på att få stöd för ditt barns försäkring . I ett decennium där banker och företag har fått statligt stöd finns det ingen anledning bör du inte titta på att få hjälp för ditt barn om möjligt . Det finns ett program för barns täckning kallas chip, som kan hittas på insurekidsnow . LEDARE Programmet startade 1997 som en stat och federala partnerskap för att ge låg täckning kostnad försäkring för familjer med barn som inte uppfyller kraven för Medicaid , men som inte kunde skaffa en privat sjukförsäkring . Under 2009 Barnens sjukförsäkring program Reauthorization Act finansiering för att förnya och utöka detta program . När du ansöker om detta program , kom ihåg att noga läsa igenom alla ansökningar och pappersarbete precis som du skulle alla juridiska kontrakt . Har alla relevanta uppgifter som ditt barns personnummer , din stubbar löne-eller andra bevis på inkomst finns . Skicka aldrig originalhandlingar med posten . Skicka endast kopior eller få mer handlingar från källan i stället för att skicka dig egna unika exemplar (se Resurser ) .
5 .
Få vad täckning kan du genom att kontrollera med HMO : s eller andra planer , t. ex. som Aetna , för att se om det inte åtminstone någon täckning kan du få för ditt barn ett redan befintligt skick (se Resurser ) .

Förstå att dessa företag kommer att begära att du släpper medicinska rapporter att dem om ditt barns hälsa . Fyll i alla blanketter fullständigt och ärligt att komma ihåg att inte rapportera till det bästa av din kunskap kan betraktas som ett försök att lura .

Det kan vara svårt att hitta hur man får försäkring för ditt barn med ett redan befintligt skick , men det finns lagar på plats för att hjälpa dig .


Previous:nothing Next:länder med högst risk för Preemie spädbarn

Relaterade artiklar


 • hur man kan hjälpa till att förebygga medicinska missöden med sunt förnuft protokoll
 • när du ska ta ett spädbarn på sjukhus för en feber ?
 • hur man använder Prostate Stimulator
 • sätt att gå in arbetskraft hemma
 • hur man kan stoppa menstral smärta
 • hur man läka ett inåtväxande tå spik
 • elstängsel säkerhet
 • hur man håller en engångsrakhyvel ren
 • hur man rengör penslar & löss
 • biverkningar av Octinoxate
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com