hur man förebygger menstruella akne

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-06
Vuxen acne är pinsamt . Du uthärda breakouts som tonåring med hopp om att lämna dem bakom dig evigt bara att upptäcka att finnar har följt dig i vuxen ålder . För kvinnor är den menstruationscykeln en av de vanligaste orsakerna till vuxen akne . Hormon svängningar som uppstår på toppen av din cykel kan utlösa akne som påminner om tonåren . Vi vill alla stanna evigt ung , men akne är en del av ungdomspolitiken vi föredrar att glömma . Med rätt hudvård regim kan du förhindra acne från att hända under din månatliga cykel .

Du behöver :
Mild ansiktsrengöring
. Oljefri fuktighetskräm.
Multivitamin .

ren , frisk hud


1 .
Tvätta ansiktet regelbundet . Två gånger om dagen är perfekt , men om du bara ska tvätta en gång om dagen , precis innan säng är bäst . Använd ett milt rengöringsmedel för att motverka uttorkning eller irritera huden . Använd fingrarna för att massera ditt ansikte medan rensning . Du vill inte att skrubba i ansiktet med något grov eftersom det kan förvärra förekomsten av fläckar .

också tvätta ansiktet efter ett träningspass. Att bryta ett svett kan täppa till porerna och leder till finnar . Tvätta ansiktet precis efter att du kan förebygga det .
2 .
Följ tvätt med en bra fuktkräm . Många tror moisturizers bidrar till acne , men de är viktig att upprätthålla mjuk , frisk hud . Välj en fuktighetskräm som inte är oljebaserade och applicera en liten mängd i ansiktet medan det fortfarande är fuktig från tvätt .
3 .
ta ett multivitaminpreparat som innehåller vitamin D3 . Denna form av vitamin D absorberas lätt och används av kroppen . Ny forskning med i experimentell dermatologi finner att D-vitamin kan bidra till att förebygga acne .
4 .
Besök din hudläkare om skador kvarstår . En aktuell kräm som innehåller retinol kan hjälpa dig att få kontroll över din cykliska akne , men du behöver en hudläkare råd-. och ett recept


Previous:nothing Next:hur man beräknar en babys kalori behov

Relaterade artiklar


 • hur man behandlar en stubbed tå
 • Tillväxt och utveckling hos människor
 • vad är kall frossa när sjuk ?
 • hur man förhindrar att få svininfluensa eller H1N1
 • Vad kan öka din fertilitet efter avslutad behandling med p-piller ?
 • anemi i klimakteriet
 • kommer medicinsk kortlucka missfall ?
 • Hur du tar furosemid
 • nya tekniker för att spara Preemie spädbarn
 • hur man kontrollerar darrningar i händerna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com