hur man främjar sunda vanor i ditt barn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-03
Det pratas så mycket om farorna med övervikt och fetmaepidemin i ungdomen i Amerika som en förälder har all anledning till oro . räkna ut hur man ingjuta sunda vanor innebär bekämpa meddelandena dina barn får från annonsörerna och media
1 .
Förstå fetma och hur det kan påverka ditt barn . Vet vad fetma är och inte kan vara den bästa platsen för dig att börja . Till exempel , om du besöker AACP finner du att ett barn inte anses överviktig förrän hans eller hennes vikt är 10% högre än rekommendationerna för höjd och kroppsbyggnad . Ett barns kamp med fetma börjar vanligtvis runt 5 eller 6 år av liv och förvärrar under tonåren . Det har gjorts många studier som tyder på att om en ung person är överviktig i åldrarna 10 och 13 , de har en 80 % att bli överviktiga som vuxna . ( Se Resurser för länk ) .

Du barns dåliga matvanor , överätande eller binging , brist på motion , stress och låg självkänsla kan alla leda till hans eller hennes övervikt . Att vara överviktig ökar barns risk för hjärtsjukdom , diabetes , sömnlöshet och andningsproblem .
2 .
Föregå med gott exempel . Det bästa sättet att lära ingjuta sunda vanor är att öva dem själv . Gå till www. diabetes. org och ta reda på hur man kan minska de förändringar att utveckla typ 2-diabetes . Ät mer grönsaker , dricka vatten istället för läsk , växla till magert kött och undvika halvfabrikat som vitt bröd när det är möjligt .
3 .
påbörja ett träningsprogram antingen ensam eller med din familj och komma in i bättre form . Du behöver inte träna som du skriver in ett maratonlopp , men de vanor du visa dina barn är de , kommer de att vara mest benägna att utveckla sig själva. Om du vill att dina barn ska vara friska då överväga att få vara i skick som möjligt själv .
4 .
äter minst en måltid om dagen med dina barn. Det kan vara svårt med komplexa arbetet, skolan och matchtider för att hantera en timme eller så en dag då alla i familjen kan sitta ner och vara tillsammans, men studier visar att familjen som äter tillsammans kommer att utveckla bättre , sundare vanor, särskilt om måltiderna innehålla massor av råa grönsaker , magert kött , fågel eller fisk beredd utan stekning . Going till webbplatser som Mayo Clinic och söker hjärta hälsosamma måltider som ingefära marinerad grillad portobellosvamp kommer visa för unga människor i din familj att det finns spännande mat med stor smak du kommer aldrig hitta på ett snabbmat meny . Se Resurser för länken .
5 .
Dela din kunskap om goda värderingar. Förstå vad som är viktigt för ditt barn att känna till och vidarebefordra informationen tillsammans. Du barn behöver frukost . Detta behöver inte vara komplicerat eller ta för mycket tid. Undvik behandlad mat som sockrade flingor eller färdiga tårtor . En bit av frukt , kokt ägg och en rostad fullkorn muffin skulle göra fint . Så länge det inte finns något protein som med ägg , och en komplex kolhydrat som en fullkorn muffin samt den viktiga frukt del en hastigt gjorda typ av frukost är fortfarande stort.

Antingen packa en hälsosam lunch eller gå över vilka val ett barn bör göra när man köper mat i skolan . Inte förbjuda dina barn att ha någon behandlar som detta bara kommer att göra de behandlar ännu mer omöjlig att motstå . Bara låta barn veta vilka alternativen är och de faktiska konsekvenserna av över hänge sig åt dålig mat val som att vara överviktig eller inte har god hälsa .

Förbered några hälsosamma mellanmål för när de kommer hem från skolan . Har dessa färdiga att äta och ett ställe där barnen kan lätt hitta dem . Detta kommer att bekämpa vanor greppa kakor, chips eller läsk .
Uppmuntra ungdomar i hushållet att dricka vatten. Begränsa antalet läskedrycker , även kost drycker , kan de ha per dag , och se till att fylla på fruktjuice eller friska koffeinfritt te .
6 .
inte tjata . Det mest användbara sak du kan göra när man arbetar med hur man kan uppmuntra hälsosamma vanor är inte att tjata . Föregå med gott exempel och uppmuntra dem att njuta frukterna av en lyckligare , frisk familj .


Previous:nothing Next:hur man ska behandla ditt barn med svininfluensa

Relaterade artiklar


 • hur man disciplin ett år gammalt barn
 • viktminskning och infertilitet
 • testikelcancer alternativ behandling
 • hur du infogar en tampong enkelt
 • hur man förbereder för förlossningsinduktion
 • vad är orsakerna till kronisk snuva hos barn ?
 • feber topp i barn
 • Hur du använder Vicks vaporub
 • hur man hittar rätt ob-gyn
 • effekten av motion på aptit dämpning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com