hur man hittar ett centrum alkoholism behandling

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-04
Det finns omkring 14 miljoner alkoholister lever i USA idag . Alkoholism är en förfärlig sjukdom som påverkar hela familjen . Utan behandling kan alkoholism vara dödligt

Du behöver : .
ditt sjukförsäkringskort
telefonkatalogen.
dator med internetuppkoppling .


1 .
Om du har sjukförsäkring, kontakta dem på numret på ditt kort och fråga om behandling för alkoholism är täcks av din plan . Om det är , be om en lista över behandlingshem som på din plan .
2 .
Om du inte har sjukförsäkring , om din försäkring omfattar inte behandling av alkoholism eller om du inte är nöjd med något av de behandlingshem som omfattas av planen , kan du slå upp " alkoholism " ; i din lokala telefonkatalogen eller kan du söka efter center alkoholism behandling online
3
förstår att inte alla alkoholism behandlingshem är skapade lika . . Dessutom kommer många allmänna psykiska vårdcentraler och allmänna sjukhus psykiatriska avdelningar ge behandling för alkoholister , men dessa får inte riktigt tillgodose behoven hos någon med ett allvarligt alkoholproblem . Specialiserad behandling brukar rekommenderas , och att behandlingen måste omfatta flera viktiga komponenter .
4 .
Leta efter en alkoholism behandlingshem som erbjuder sjukvård. Alkoholister har ofta ett antal hälsoproblem på grund av överdriven alkoholkonsumtion , inklusive näringsbrist , mag-tarmproblem , och leverproblem . Behandlingen bör innefatta en grundlig fysisk undersökning och behandling för de problem som upptäcks .
5 .
Leta efter en alkoholism behandlingshem som erbjuder psykiatrisk vård , inklusive psykotropa läkemedel , om det behövs .
6.
Leta efter en alkoholism behandlingshem som ger psykologiskt stöd, både grupp och individuell terapi. Individuell terapi rekommenderas starkt för alkoholister, och många andra allmänna sjukhus psykiatriska avdelningar inte ger individuell rådgivning.
7.
Leta efter en alkoholism behandlingshem som erbjuder självhjälpsgrupper som Anonyma Alkoholister (AA). Dessa grupper är en viktig del av framgångsrik behandling för alkoholism. De bör inte vara den enda komponenten i behandlingen, men bör ingå i ett komplett behandlingsprogram.
8.
Leta efter en alkoholism behandlingshem som involverar familjemedlemmar behandlingsplan. Hela familjen påverkas av sjukdomen alkoholism, och effektiv behandling måste omfatta hela familjen.
9.
Leta efter en alkoholism behandling center som erbjuder olika vårdnivåer. Alkoholister kan behöva slutenvård i början, men intensiv öppenvård bör också finnas. Uppföljning behandling bör ges efter att någon avslutar en period av slutenvård eller intensiva öppenvårdsbehandling.


Previous:nothing Next:hur lätt bli av med finnar

Relaterade artiklar


 • vad är en blodpropp i början av graviditeten?
 • Graviditet & hoodia
 • orsaker till viktminskning från influensa
 • hur man skriver en traditionell dödsruna
 • hur man identifierar ringorm hos barn
 • Hur du tar tranbär tillskott under graviditeten
 • är ett Pap-test som krävs efter en hysterektomi?
 • användning av parfymer i graviditeten
 • hur man bygger ett starkt immunförsvar hos barn
 • orsaker till nedsatt syn hos småbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com