hur man kan hjälpa par hantera äta - störningar

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-19
Är du orolig för din make eller andra större ? Märker du din relation kretsar kring mat och vikt frågor ? Maktkamper låter det bekant ?
i par med att äta-sjukdomar finns det många olika faktorer kan anstränga relationen . Nedan finns frågor och förslag om hjälp för att hjälpa paret i den svåra processen att ta itu med dessa problem

Du behöver : .
hand sanitizer
desinfekterande servetter .


1 .
En av de viktigaste frågorna är att hålla utsöndrar från ätstörningar . Ofta den person med ätstörningar skäms för sitt beteende . Detta kan leda till att dölja binging , rensning eller konsumerar väldigt lite mat . Partnern först kan märka en känslomässig distans , och undrar om olika problem som kan förekomma i relationen . Det kan ta tid att lägga märke till problemet . När problemet är märkt partnern kan ha svårt att hantera frågan och trycket den andra för att lösa problemet .
2 .
Trycket
Par med Eating Disorders-kan har svårigheter eftersom de icke äta oordnade partner kanske saknar förståelse för vilken typ ofeating oordning hans /hennes signifikanta andra har . De kan börja pressa sina partner att äta eller ner i vikt beroende på problemet .

När en partner trycket den andra, är resultatet vanligen motsatsen till det önskade svaret . De flesta människor blev tillsagda vad de ska göra som barn och som inte svarar bra till detta som vuxna .

svar för en anorektisk person kan vara att äta mindre och svaret av en bulimiker eller binge eater kan vara att äta mer .
3 .
maktkamper
känna kontroll par med att äta-sjukdomar kan komma in maktkamper .

Den icke-ätande oordnade partner kan vara oroliga för hälsan hos sina andra större .

De får också vara stred eftersom de när de blir mindre attraherad av sin partner. As de försöker diskutera frågan och göra deras oro känt den andra kan trycka tillbaka eftersom de känner sig missförstådda .

ätstörning kan bli intensifieras antingen medvetet eller medvetet som ett sätt att skicka ett meddelande som de behöver ha kontroll över sina egna val . De kan behöva en känsla av kontroll kanske på grund av bristande kontroll i andra områden i livet .

Så länge man äter oordnade partner är medicinskt stabil , är det bäst att vara respektfull i hans eller hennes val om mat . Om du hamnar i en maktkamp , kommer du att förlora och hamna sämre för det .
4 .
ätstörningar
kan ofta ha en stämning sjukdom som går parallellt med denna redan svåra problemet.

Depression, ångest, eller missbruk finns möjligheter. Detta kan påverka många av livets områden inklusive intimitet
och sexualitet .

Dessutom är det viktigt att ta reda på hur allvarlig en stämning sjukdom . Det är viktigt att du blir medveten om din partner är i fara . Ibland kan en person kan vara så deprimerade att de blir självmordsbenägna . Detta oftast kan självmordstankar eller tungt drogmissbruk . Professionell hjälp är nödvändig, om din partner uttrycker deprimerade eller självmordstankar .
5 .
Behandling för par med Eating Disorders-
Det är mycket viktigt att par med att äta-störningar söka professionell hjälp . Den hjälp är av största vikt att hjälpa äta oordnade partner att komma tillbaka till en hälsosam plats i förhållande till mat , men är också viktigt för andra större för sitt eget stöd och att hjälpa dem att lära sig att hantera problemet så att inte förvärra diagnosen .


Previous:nothing Next:hur man vet information om clomid

Relaterade artiklar


 • hur man byter en termometer Braun ThermoScan från Celsius till Fahrenheit
 • vad är barn tyfus ?
 • Vad kan öka din fertilitet efter avslutad behandling med p-piller ?
 • hur kan man få hCG nivåer
 • vad är skadlig effekt på fostret från cigaretter mamman röker ?
 • feber & kramper hos barn
 • hur man gör själv andas
 • hur man kan undvika att få PMS
 • vad är orsakerna till högt blodtryck hos unga kvinnor ?
 • vad är en blodpropp i början av graviditeten?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com