hur man minskar rökningen

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-29
Rökning rankas som nr 1 orsaken till för tidig död i USA , döda amerikaner dagligen i cancer och hjärt-och lungsjukdomar , enligt National Institutes of Health . Trots allvaret i vana , kan om du är rökare , sluta och även minska din dagliga intaget tobak verka skrämmande. Men det kan göras. Det finns många metoder som finns idag för att hjälpa dig att minska mängden du röker , ditt första steg i att nå ditt slutmål att sluta

Du behöver : .
Mock cigaretter .
Gum.
Tandpetare.
Stödgrupp.
Nikotin-ersättningsprodukter.


1 .
loss rökning från vanliga platser . Många människor röker mest i samband med annan verksamhet , till exempel på ett kafé eller en bar , samtidigt som du talar i telefon , eller när du kör i bilen . Fundera över var dessa platser är för dig och sedan förbjuda dig från rökning där eller begränsa sig till en cigarett .
2 .
Suppleant andra aktiviteter för rökning . Många tycker att det utöver de nikotinberoendet kan röka och Oral Fixation av att ha en cigarett i munnen vara en svår aspekt av rökning att sparka . Försöka ersätta ett tuggummi för en cigarett . Tugga så länge som du skulle röka en cigarett . Håll en tandpetare i munnen istället för en cigarett . Nu finns det ännu håna cigaretter tillgänglig som lyser upp och ger dig känslan av röka medan dispensering en ofarlig ånga som ser ut som rök .
3 .
Använd sluta hjälpmedel . Det finns många nikotinfria ersättningsprodukter-tuggummi, plåster, sugtabletter-som kan lindra abstinensbesvär och avvänja dig från beroendeframkallande drog. Dessa produkter finns i åtgärder för att gradvis minska din nikotin intag .
4 .
Gå med i en stödgrupp . Den kollektiva erfarenheter och stöd av en grupp av dina kamrater kan ge uppmuntran du behöver för att minska och på sikt sluta röka . Ta reda på sådana grupper på lokal kyrkor eller allaktivitetshus , eller sök på nätet för i-person eller on-line grupper . Det finns också telejourer med rådgivare för att hjälpa dig att hantera rökavvänjning .
5 .
Tala med din läkare . Din läkare kan vara en stödjande partner i din avsluta questen och kan även förskriva läkemedel för att hjälpa dig sluta . Om du känner att de grundläggande metoderna och over-the -counter produkter att sluta är inte tillräckligt, boka tid .


Previous:nothing Next:kontaktlins hjälp

Relaterade artiklar


 • hur du skapar mer testosteron
 • vad örten används mot oregelbunden mens ?
 • hur man vet riskerna med hysterektomi kirurgi
 • hur att acceptera att alkoholism är en sjukdom
 • hur man kan stoppa hosta för gott
 • hur man hittar en läkare som är registrerade i presidiet
 • tidig menstruation information
 • vad som orsakar svullnad i underben och fötter ?
 • återhämtning från en mindre stroke
 • säkraste beslag medicinering för graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com