hur man ökar kvinnliga testosteron

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-24
Testosteron anses vara en manligt hormon , men det spelar en viktig roll i den kvinnliga kroppen också . Testosteron ansvarar för att upprätthålla muskelmassan och styrkan i ben och bidrar till hälsosam sexuell funktion . Testosteronnivåer minska gradvis med åldern , vilket många kvinnor att drabbas av depression och brist på energi . Låga testosteron bidrar också till hormonell obalans i kroppen som kan orsaka polycystiskt ovariesyndrom och även infertilitet . Trots att kvinnor utnyttjar relativt små mängder av testosteron jämfört med män, är det viktigt att en tillräcklig mängd produceras för att säkerställa god hälsa .

Du behöver :
sjukvårdspersonal
. Akupunktör.
Macafem .
Progesteron .


1 .
ändrar sin livsstil . Även om det kan vara det svåraste alternativet , vilket gör livsstil förändringar är det säkraste sättet att stärka kvinnliga testosteron naturligt . Öva stressreducerande tekniker, såsom meditation eller yoga . Ökad aerob aktivitet också kan öka testosteron . Äta en kost rik på östrogena livsmedel , till exempel soja , alfalfa , äpplen , potatis , ris , körsbär , vete och jams kan höja testosteronnivåerna också.
2 .
Ta växtbaserade kosttillskott . Lägga daglig växtbaserade tillskott av fytoöstrogen örter, som Macafem , kan bidra till att öka testosteron . Dessa tillägg innehåller inte några östrogen . De används för att tillföra näring till hormonella körtlar för att producera mer hormoner naturligt . De stimulerar hormonproduktionen och balans östrogen , progesteron och testosteron i kroppen . Testosteron produceras av äggstockarna och binjurarna .
3 .
Använd akupunktur för att öka produktionen av testosteron . Akupunktur ökar blodflödet till könsorganen och framgångsrikt kan öka testosteron nivåer genom att dämpa frisättningen av beta-endorfin nivåer i hjärnan . Detta förbättrar frisättning av gonadatrophin hormon av hypotalamus , den follikelstimulerande hormon från hypofysen , och östrogen och progesteron från äggstockarna.
4 .
Prova progesteron grädde. Eftersom testosteron är beroende av produktionen av progesteron , med en progesteron kan vara till hjälp . Applicera naturligt progesteron komplettera dagligen i sex månader .
5 .
Sväng hormonersättningsterapi som en sista utväg . Även HRT är det snabbaste och starkaste sättet att bekämpa hormonella obalanser , såsom låg testosteron , det finns en ökad risk för blodproppar , stroke , hjärtsjukdomar och äggstockscancer och bröstcancer . Därför bör det övervägas endast om alla andra alternativ är framgångsrikt. Rådgöra med en läkare om alla möjliga kort-och långsiktiga biverkningar förknippade med HRT .

tips och varningar


 • kvinnor bör alltid rådfråga en läkare innan du påbörjar behandling hormonbehandling att diskutera alla möjliga biverkningar .


 • Previous:nothing Next:graviditet och rengöring rutor katt

  Relaterade artiklar


 • hur du kan hjälpa dina barn får bättre betyg
 • hur man frysa huvudlöss
 • hur man ska förstå klimakteriet
 • hur man kan förebygga legionärssjuka
 • hur man använder preventivmedel geler
 • hur man genomför en testikel självrannsakan
 • vilka sjukdomar göra cellprov test för ?
 • Vad gör en årlig cellprov test bestå av?
 • hur man hanterar med cervikal dysplasi
 • hur man bli gravid med bara en slang
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com