hur man ska behandla binnikemask i barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-17
Bandmask-känd vetenskapligt som Taenia saginata och Taenia Solium-är tarmparasiter . Barn och vuxna kan bli infekterade med bandmask genom att äta rått eller dåligt tillagat kött som har binnikemask ägg i den , enligt den amerikanska Centers for Disease Control and Prevention . Bandmask kan också ledas genom att vidröra avföring och inte tvätta händerna efter toalettbesök . Det tar ungefär två månader för parasiten äggen att kläckas och växa till vuxen ålder , då de kan vara så lång som 12 meter , enligt Medline Plus . Den bandmask reproducerar på egen hand skapa sin egna ägg inuti dina tarmar. Bandmask kan leva i många år i den mänskliga tarmen och kan orsaka Taeniasis infektion. Om bandmask lämnar tarmarna, kan den orsaka skador i hjärnan, ögon och hjärta. Barn som har bandmask kan behandlas med läkemedel från en läkarmottagning tillsammans med huskurer

Du behöver:.
Avföringsprov
. Receptbelagda läkemedel.
Q10.
Ground pumpafrön.
Malört.
Vitlök.
Bockhornsklöver frön.
Tranbär.
Ananas.
Papaya.
Tvål.


1.
Känner igen symtomen av bandmask i ditt barn. Ditt barn kan vara klåda deras anus eller vagina oftare, ett tecken på att bandmaskar lämnar genom ändtarmen under tarmrörelserna. Leta efter vitaktig mask segment i ditt barns avföring. Ditt barn kan vara oroliga på natten och slipa tänderna. Du kan märka mörka ringar under ögonen, anemi, mun blåsor, huvudvärk, diarré, viktminskning, svaghet, illamående, blödning och sängvätning.
2.
Ta med ditt barn och ett urval av sin pall till läkaren för pallen tester för att säkerställa ditt barn har binnikemask. Symptomen på bandmask kan också vara indikatorer på andra problem eller villkor ditt barn kan vara med, så det är viktigt att få en korrekt diagnos.
3.
Be din läkare att förskriva läkemedel för ditt barn att döda bandmaskar. Medicineringen vanligaste är niclosamide, det tas genom munnen i en enda dos, enligt Medline Plus. Med rätt medicinsk behandling och receptbelagda läkemedel i dvärgbandmask kommer vanligtvis att försvinna.
4.
Prova ett naturläkemedel för behandling av ditt barns bandmaskar. Förespråkare för naturlig läkning rättsmedel anser att parasiter som bandmaskar inte kan överleva eller bo i en kropp som är frisk och balanserad. Med hjälp av dessa åtgärder är inte en ersättning för att gå till läkaren och få medicin, men de kommer inte att skada ditt barn och de ger näringsvärde. Ge coenzym Q10 för ditt barn att döda bandmaskar (bryta upp en kapsel i lite choklad mjölk så att barnet kan dricka det). Andra örter som har befunnits effektivt avdödar bandmaskar är pumpafrön, malört, vitlök och bockhornsklöver frön. Coenzym Q10 och dessa andra örter döda bandmaskar av syresätta och rengöring gifter ur kroppen .
5 .
Lär ditt barn att tvätta händerna ofta, särskilt efter att ha använt toaletten , så han kommer inte passera den bandmaskar till andra familjemedlemmar eller infektera sig själv .

tips och varningar


 • Ta inte ditt barn att simma i offentliga simhallar om han har bandmask. Lär ditt barn att inte svälja vatten i bassänger , åar eller bäckar . Vatten kan innehålla avföring som bandmaskar ägg i den .


 • Previous:nothing Next:beskrivning av prostatit smärta

  Relaterade artiklar


 • Hur du tar ett barns rektaltemperatur
 • hur man väljer den bästa hålfotsinlägg
 • hur man formulerar en plan familj nödsituation
 • binjurebarkkarcinom hos barn
 • hur man handskas med permanent håravfall för män
 • Prognosen för tinea pedis
 • vad är livslängden testning ?
 • När ska man börja göra cellprov
 • Hur man använder en kvicksilver termometer flerspråkig
 • influensa Myter & fakta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com