hur man ska behandla ditt barn med svininfluensa

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-03
Om du misstänker att ditt barn har kontrakterat svininfluensan annars känd som H1N1 så här är några sätt att behandla dem så att de är mer bekväma och förhoppningsvis bli bättre snabbt . Jag är inte en hälso-och sjukvårdspersonal bara en erfaren mamma . Kom ihåg att alltid följa din läkares råd först och främst

Du behöver : .
Tami-influensa
Ibuprofen.
citron och honung .
Immunitet öka yoghurt drycker .
apelsiner.
kyckling nudelsoppa .


1.
Vid första tecken du tror att ditt barn kan ha svininfluensan även känd som H1N1 , få in dem i din barnläkare , akutvård , eller möjligen även ER . Få ditt barn ett recept av Tamiflu , ett virus kämpar medicin tillgängliga genom recept , kommer att avsevärt förbättra deras tillstånd som ges i de första 48 timmarna . Även om det har gått mer än 48 timmar fortfarande få ditt barn att börja Tamiflu . Var medveten om att det finns vissa problem med apotek slut och du kanske måste gå till flera apotek till din fyllda recept . Även en del läkare inte kan förskriva det om din familj är inte i hög risk demografiska . Vara svårnedbrytbara.
2 .
Om ditt barn har hög feber , rekommenderar min läkare över 102 , eller är benägen att feberkramper sedan börja dem på Barnens Ibuprofen . Det fungerar snabbt och kommer att bidra med värk i kroppen och smärta . Lindrig feber är bra som ditt barns kropp jobbar hårt för att bekämpa svininfluensan . Följ anvisningarna på förpackningen.
3 .
lindra ditt barns symptom med fysiska åtgärder . För halsont och ihållande hosta ditt barn smutta på varmt vatten med lite pressad citron och honung . Skära upp några citronklyftor och flera kramar av honung i 4-8oz varmt vatten med ett sugrör hjälper SANNING och koppla av halsen . Du kan också använda citron och honung och te .
4 .
vill hjälpa till att öka ditt barns immunitet ha dem dricka en dryck immunitet yoghurt som Dannon Immunitet att hjälpa att öka sin immunitet för att bekämpa viruset . Den yoghurt dryck är också ett tillfredsställande mellanmål samt lätt att dricka för barn med halsont . Sherbert glass kommer också livet sin sprit och hjälpa SANNING halsen .
5 .
Feed barnet kyckling nudelsoppa och skivor apelsin hela dagen för att hjälpa till med nästäppa och stöd i att öka immunförsvaret .
6 .

Var noga med att hålla ditt barn i sängen vilar med vatten hela dagen . Tillbringa tid med ditt barn kommer att hjälpa dem att må bättre också. Kärlek är den bästa medicinen av alla . Berätta för dem om en tid när du var sjuk så de vet att de kommer att vara OK också.


Previous:nothing Next:hur att delta i ett AA- möte

Relaterade artiklar


 • bedrest övningar för graviditet
 • Så för att lindra halsont
 • hur att slå ut en sinus- infektion på en vecka
 • alternativ mage cancerbehandling
 • hur man kan bota hicka
 • hur man ska äta och fick PMS
 • barnmorskor förfaranden
 • de teratogena effekterna av Tegretol
 • uterin fibroid tumör under graviditeten
 • sängvätning och emotionella härdsmältor hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com