hur man steg för att förbättra inomhusluften

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-20
Det är ingen tvekan om det , hör vi mer och mer om vikten av inomhusluftens kvalitet . När man betänker det faktum att nästan varje individ på jorden tillbringar mer tid antingen i någon form av kontorsbyggnad eller insidan av deras hem, det kastar lite ljus över varför ren luft inne i hemmet är viktigt

Du behöver :
disktrasan .


1 .
Det är ingen tvekan om det , hör vi mer och mer om vikten av inomhusluftens kvalitet . När man betänker det faktum att nästan varje individ på jorden tillbringar mer tid antingen i någon form av kontorsbyggnad eller insidan av deras hem, det kastar lite ljus över varför ren luft inne i hemmet är viktigt . Orsakerna till dålig inomhusmiljö är alldeles för många för att gå in på här . Vad är verkligen viktigt är hur man kan förbättra inomhusluftens kvalitet och hur Skuttle , med kraftfulla Skuttle luftrenare delar , kan vara en stor del av denna förbättring .

Det finns ett antal åtgärder man kan vidta för att förbättra kvaliteten på inomhusluften i hemmet som inte går Skuttle luftrenare delar , men egentligen borde alla dessa steg användas i kombination med en en annan . Orsaken är att Skuttle luftrenare kan göra vad alla dessa andra åtgärder inte kan , och som bokstavligen är rena luften du andas .

1. Plants är en enorm fördel insidan av ett hem eller kontor . När du blir krukväxter , förbättrar du kvaliteten på inomhusluften i slutna utrymmen . En NASA studie rapporterade att krukväxter var skicklig på att avlägsna föroreningar såsom formaldehyd och bensen i inomhusluften . En snabb sökning avslöjar vilka växter är bäst på jobbet för rening av luft , som en del växter göra ett bättre jobb än andra . Några av de bästa anläggningar för ren luft är Bamboo Palm , Lillies fred , och även Gerbera Daisys .
2 .
2. While du titta runt på Skuttle produkter och välja fastställa den bästa Skuttle luftrenaren delar till dina individuella behov, är en annan åtgärd du kan vidta för att minska skadliga ämnen i inomhusluften för att öppna och upp och låta någon friska luften strömmar genom rummen i ditt hem . Detta är helt klart en uppgift som lättare utförs vid vissa delar av året , den kan vara ganska obehagligt att försöka lämna fönster öppna för någon tid under de kalla vintermånaderna
3
<. br > 3. Keeping hemmet dammfri är praktiskt taget omöjligt att göra. Men genom att inte tillåta damm att bosätta sig på räknare , mantlar och hyllor , minskar du kraftigt de övergripande effekterna av damm . Dammsugning inte skära ner på damm och föroreningar i hemmet , men du måste ha i åtanke att dammsugarpåsar , även Wazoo HEPA filter påsar innehåller små små hål där damm kan fly. Dammsugarpåsar måste bytas mycket oftare än vi i allmänhet tror för att verkligen göra sitt jobb väl .
4 .
4. Varje hem kan ha stor nytta av tillägg av en professionellt installerade luftrenare . Även kallad en luftrenare , en enhet som en drivs av Skuttle luftrenare delar , träffande och kunnigt drar luft ur alla rum i hemmet och driver det via en behörig filtreringssystem . Genom att göra detta eliminerar ett hem nästan de minsta partiklarna som svävar genom luften och har möjlighet att bosätta sig i lungorna .

tips och varningar


 • Clean luft motsvarar bättre hälsa . Större hälsa är lika med mer som lever i år, mer produktivitet och mer lycka i allmänhet . Få ren luft idag!


 • Previous:nothing Next:hur man förstår sjukförsäkring planer

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga botulism exotoxin
 • blodsockernivåer hos barn
 • förebyggande av barndomen depression
 • acidophil att behandla svampinfektioner
 • hur man hanterar glukos
 • mitokondriella sjukdomar hos barn
 • hur du ändrar din kropp till en alkalisk miljö
 • hur man kan spara tusentals på gastroesofageal reflux
 • öronvärk & influensa avhjälpa
 • hur man häver en vasektomi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com