tips om att ta reda på kön på ett foster ultraljud

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-16
Tack vare ultraljud testning , nyblivna föräldrarna kunna ta reda på långt innan födseln om de har en pojke eller en flicka . Liknar sonar som används av marinen , är ljudvågor passerar genom livmodern så att en bild av fostret ska visas på en skärm . Om läkaren kan få en bra titt på könsorganen under en ultraljudsundersökning , förutse fostrets kön anses vara 95 procent korrekt . Speciellt om föräldrarna -to-be ihåg några knep

Tid Din Ultraljud

Ett barns könsorgan börjar differentiera kön runt 11: e veckan i utveckling, eller när modern anses 13 veckor gravid. Fram till dess har fostret en "genital knölen," ett litet utstick som visas densamma i båda könen. De flesta förlossningsläkare föredrar att förutsäga kön efter 20 veckor, men det kan göras så tidigt som 16 veckor. Provning vid en tidigare tidpunkt i graviditeten kan göras, men är ännu inte så exakt.

Välj ett Erfarna Ultraljud Tekniker

Många ultraljud görs av läkare på hennes kontor, eller den blivande modern får skickas till en anläggning som specialiserat sig på ultraljud. Fråga om teknikerns erfarenhet. Hur många ultraljud kan hon läsa på en gång i veckan? Hur länge har hon hållit på? Någon med några års erfarenhet kommer utan tvekan vara mycket mer tillförlitlig än en ny tekniker som precis tagit examen från skolan. Om det senare är vad du får, be om ytterligare tillsyn för att kontrollera att teknikerns behandling.

Komma Baby på plats

ultraljud tekniker måste få en klar bild av fostrets underlivet för att bestämma könet på fostret. Om barnet fötter täcker det område, som är gemensam, kan teknikern har den blivande modern ta en promenad eller dricka något kallt, som kan uppmuntra barnet att byta positioner. Före utnämningen ultraljud kan en blivande modern dricker ett koffeinhaltiga drycker eller apelsinjuice (för en glukos ryck). Andra knep för envis spädbarn, som föreslagits av moms-till-vara, är att prova några mild jumping jacks, liggande på vänster sida, eller försiktigt sondera magen.

Previous:nothing Next:hur man har en hälsosam graviditet med kronisk hypertoni

Relaterade artiklar


 • hur man köper medicin utomlands
 • foster Doppler vs ultraljud frekvenser & faror
 • olika kvaliteter av linser för glasögon
 • Hur säkert är Endowmax?
 • hur man balanserar hormoner för att styra pormaskar
 • hur man kan hyra ett barn terapeut
 • vad är klorhexidin lösning?
 • hur man kontrollerar kolik
 • hur man kan få ner klor i en inomhuspool
 • hur man ska behandla halsfluss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com