tips som hjälper bli gravid

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-23
Par som söker för att bli gravid tycker ofta att helt enkelt driver ofta sexuellt umgänge borde göra susen. Även om detta fungerar för många, andra behöver mer hjälp att bli gravid. Beväpnad med kunskap och information kan många par tillämpa följande metoder för att bli gravid inom ett år

Du behöver:.
Vårdpersonal
Akupunktör.
Macafem.
Progesteron.

Livsstil

Tänk på din livsstil. Par som söker för att bli gravid bör avstå från alkohol och tobak. Fysisk aktivitet bör vara en stöttepelare i din livsstil, men bör män undvika åtsittande byxor och underkläder, samt långa cykelturer. Båda parter bör upprätthålla en hälsosam vikt och vara konsumera en hälsosam, näringsriktig kost. Båda parter bör ta ett multivitaminpreparat med det kvinnliga och se till att hennes har både järn och folsyra ingår i p-piller.

Ägglossning

Titta hennes cykel bör vara en viktig del av varje kvinnas rutin. Hon borde använda sin kalender och livmoderhalssekretet produktion för att beräkna sina mest fertila dagar. Den genomsnittliga kvinnan har ägglossning i mitten av menscykeln, vanligen dag 14. Den första dagen i hennes period börjar på dag ett av menstruation. Hennes livmoderhalsen blir tjockt och vitt under ägglossning. Detta är vanligtvis märkt av förändringar i utsläpp kvar på hennes underkläder .

Dessutom kan en kvinna notera hennes fruktsamhet bygger på hennes basala kroppstemperaturen. Varje morgon, innan gå upp ur sängen, ta din vila eller basal kroppstemperatur. Var noga med att kartlägga det dagligen . Under ägglossningen, kroppstemperaturen stiga något, ibland så lite som en examen. Men du är mest fertil de två dagar före temperaturökning. Temperaturökningen varar i tre dagar. Övervakning detta på månadsbasis kommer att bidra till bättre förutse din ägglossning i den kommande månad.

Om kartläggning visar sig vara alltför komplicerat, ägglossning förutsägelse kit kan köpas. Dessa kit kräver dock mycket noggrann, målinriktad samlag och då föreställningen exakt. Detta kan göra processen mycket klinisk.

Samlag kan visa sig framgångsrik i gödsling upp till fem dagar före ägglossningen. Frekvensen är inte lika viktigt som att ha friska, livskraftiga spermier. Försök att ha samlag två till tre gånger i veckan och minst en gång per dag fram till ägglossning . Den ökade frekvensen kommer dock att minska spermier hos män . Detta är inte en fråga för de flesta män, men om hanen har lågt spermieantal till att börja med bör detta tas i beaktande.

När att få hjälp

uppsöker en läkare hjälp om du har försökt utan framgång för ett helt år att bli gravid. Ett par under 35 år ska vara framgångsrika i graviditet inom ett helt år för att försöka. Ett par över 35 år bör söka en läkare hjälp efter 6 månaders misslyckade försök.

Previous:nothing Next:hur man ansöker Betadine skrubba på mitt ansikte

Relaterade artiklar


 • hur man beräknar hur mycket mjölk ditt barn ska dricka
 • hur man kan planera barnets första resa till barnläkaren
 • hur magiskt radera gula fläckar baby bajs
 • hur man ska värdera en nysning
 • korrekt spinal anpassningen
 • Graviditet & hoodia
 • hur man eliminera dåliga vanor
 • Är det säkert att se en kiropraktor under graviditeten ?
 • hur man får georgia Peachtree sjukvård för barn
 • ovanliga symtom Perimenopause
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com