utöva rutiner för att hjälpa tonåringar gå ner i vikt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-24
Fler barn utvecklar problem med vikten. Enligt uppgifter av US Centers for Disease Control and Prevention , nästan en av fem tonåringar är överviktiga . Lite extra vikt Kanske inte så allvarligt problem , men det kan leda till allvarliga hälsotillstånd senare i sitt liv . Överviktiga tonåringar är mer benägna att utveckla hjärtsjukdomar och diabetes långt tidigare i livet . Faktum är överviktiga tonåringar visar ofta tecken på högt kolesterol , högt blodtryck och pre- diabetes.

Genom att hjälpa din övervikt tonåring att gå ner i vikt , kan du rädda henne från en livstid av hälsoproblem .

en balanserad strategi

möjligt att utöva rutiner kan du utveckla för en överviktig tonåring är oändliga , men det finns några viktiga riktlinjer att tänka på . För att effektivt främja viktminskning och hälsa och kondition , du vill variera typer av träning din tonåring blir .

Aerob träning är viktigt för att bränna kalorier . Tonåringar bör få minst 60 minuters aerob träning om dagen de flesta dagar . Du vill också uppmuntra din tonåring att göra styrketräning , stretching och intervallträning. Styrketräning bygger och stärker muskler . En större muskel -till-fett förhållandet i kroppen ökar tonåringens metabolism och kan hjälpa honom att kasta pounds lättare . Övningar som förbättrar flexibilitet och balans kan göra din tonåring träningspass bekvämare och hjälpa till att förebygga skador . I intervallträning , blir din tonåring hans puls upp högre än vad han skulle med aerobics och håller den där under en till två minuter . Sen vilar han att återhämta andan , vanligtvis tre till fem minuter . De flesta intervallträning innebär 3-4 upprepningar av ansträngning och sedan vila . Denna typ av träning hjälper kroppen att bränna kalorier och stärker hjärtat och lungorna .

Genom att använda ett varierat tillvägagångssätt du kan hjälpa din tonåring att gå ner i vikt i en stadig och god takt samtidigt som man hjälper honom bygga större kondition .

gör det roligt

Teenage motstånd och apati är ditt största problem att övervinna . Om din tonåring inte vill vara mer fysiskt aktiv , har du svårt att göra henne göra det . Du kan övervinna hennes motstånd genom att göra träningen rolig .

Ett sätt att göra träningen roligare är att ställa dem till musik . Uppmuntra din tonåring att göra en spellista för henne iPod som hon kan lyssna på när hon fungerar.

den typ av träning kan ha en inverkan på hur roligt det är och om din tonåring beslutar att delta . Prova danskurs , bergsklättring , trail-löpning eller kampsport för träning som är annorlunda och mer engagerande bara kommer för en joggingtur .

Om din tonåring vill inte göra styrketräning , design en krets utbildning rutin för henne . Denna typ av träning kombinerar styrketräning och aerobics för en fartfylld , rolig träning . Din tonåring kan göra 10 knäböj och sedan sprint till slutet av blocket och tillbaka . Nästa hon kan göra lite biceps med små hantlar följt av en runda jumping jacks .

Ett annat sätt att minska motståndet är att planera familjens pass . Du behöver inte ens kalla dem träning . Bara göra det till en vana att ta en cykeltur efter middagen . Planera en helg vandring eller en pick -up omgång basket . Eller gå med i en motionsgrupp med din tonåring .

Värva ingång och som ger incitament

Din tonåring är redo att börja ta på sig mer ansvar och att ha honom planera sitt eget träningsschema är ett bra sätt att hjälpa honom göra det . Denna strategi kan också hjälpa till att övervinna motstånd .

Har honom göra en träning schema för veckan . Be att du vill granska den och komma med förslag när så är lämpligt . Då erbjuda honom ett incitament för att slutföra sitt mål . Kanske du kan förlänga sin fredagskväll utegångsförbudet med en timme eller ge honom en bonus på sin ersättning .

Behåll fokus

Underhålla bättre hälsa och kondition som fokus för din tonåring insatser . Utseende är viktigt att tonåringar och om din tonåring vinner förtroende när hon börjar gå ner i vikt , det är bra , men du vill att hon ska veta att du älskar henne och din högsta prioritet är hennes hälsa och lycka , inte hennes utseende .

Previous:nothing Next:hur man ökar kvinnliga testosteron

Relaterade artiklar


 • alternativ njure cancerbehandling
 • hur man gör naturligt förlossningsinduktion
 • hur du avslutar ditt alkohol-eller narkotikamissbruk
 • hur man kan bota barnet gas
 • Graviditet och skenande hjärta , ångest
 • hur du tar bort en klor lukt från huden
 • hur hjärnskador kan orsaka cerebral pares
 • Vad skulle orsaka en låg följd av HDL i en blodscreening ?
 • behandling för gulsot hos spädbarn
 • hur man kratta löv och gå ner i vikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com