Hur sluta röka på nolltid

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-02
Vi känner alla till farorna för vår hälsa på grund av dessa jävla cigaretter . Inte ens få mig igång på bortkastade pengar ! Vi skulle alla vilja sluta men det är en ganska utmanande uppgift. Här är några sätt att sluta röka
1 .
försöker sluta krävs hårt arbete och bra tajming. Om du valt att sluta under semestern , eller när dina släktingar är i stan blir det så mycket hårdare och är inte en bra idé eftersom du fortfarande är beroende av cigaretter för stress . Tappa inte modet om du inte sluta helt första gången , en eventuell minskning bra ! Det tar de flesta människor ett par försök innan de helt slutat .
2 .
Hyvling att sluta är lika viktigt som själva stegen . Ta bort alla cigaretter produkter såsom tändare , askfat , tändstickor etc. Detta inkluderar din bil och arbete . Låt alla få veta ditt försöker sluta , men inte göra det till ett skämt . Om inget är pinsamt , men tro mig när jag säger att folk absolut kommer , 100% stöd ditt beslut och kommer att hjälpa dig längs din väg .
3 .
Om din mot medicin , hoppa över detta steg . Sluta röka mediciner kan vara otroligt effektiva . Om du försöker en och får lite eller inga resultat , bara försök med en annan . Alla medicin effekter människor olika . Besök din läkare och låt honom få veta din historia och alla mediciner du på och de bäst kan hjälpa dig att bestämma vilken medicin är för dig . Det finns också läkare som är specialiserade på att sluta röka och viktminskning om du känner din vanliga läkare inte kan få kunskap i ämnet .
4 .
Din hjärna har fått beroende av inte bara nikotin , men handlingen att röka . När du kan ha röksug kan du byta ut handlingar röka med :
klubbor
tandpetare
morötter
frön
tuggummi
myntverk

Använd din fantasi ! En ny produkt på marknaden är E-cigaretter . Dessa ser ut som en cigarett och agera som dem utan alla de skadliga kemikalier . Du andas dem i samma men du andas ren vattenånga .
5 .
Eftersom din kropp är i nikotin drar , måste du hålla kroppen frisk . Du bör dricka minst 10 glas vatten om dagen , ta ett multivitaminpreparat , äta gott balans måltider , och försöka klämma in lite motion .
6 .
När du väl har startat , bör du kunna bedöma när du kommer att kunna helt sluta . Ställ en realistisk målsättning med belöningar . Vraka på dig själv med pengar du inte kastar bort på cigaretter .

Lycka till !


Previous:nothing Next:Vilka är de körtlar av sköldkörteln ?

Relaterade artiklar


 • Vad kan jag göra om en ständigt kliande hårbotten ?
 • Hur berätta om din förskolebarn har problem med andningen
 • Hur du använder Vicks vaporub
 • hur man förbereder ett hem rättsmedel för en täppt näsa
 • hur man kan minska svullna ben & fötter
 • hur man tar hand om dig själv under klimakteriet
 • hur man gör naturligt förlossningsinduktion
 • Varför är EDTA i deodoranten ?
 • Hur säkert är Endowmax?
 • vad är starkare än Spektramox ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com