alternativ till migrän och UVI läkemedel

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-05
Urinvägsinfektioner uppstår när bakterier fastnar på väggarna i urinvägarna, som består av urinblåsan, njurarna, urinledarna och urinröret. Urinvägarna bär urinen ut ur kroppen. Dessa infektioner kommer vanligtvis att försvinna om de behandlas snabbt, men om den lämnas obehandlad kan orsaka skador som kan leda till njursvikt.

Migrän är mer än bara svår huvudvärk: de är en neurologisk sjukdom med symtom som bedövande smärta och ljuskänslighet.

De mediciner som ordineras ofta för båda dessa villkor, men det finns alternativa behandlingar att tillgå.

Symptom på en urinvägsinfektion

En person med en urinvägsinfektion kan uppleva en rad olika symptom, bland annat en frekvent behov av att urinera, och smärta eller brännande urinering på . Det är vanligt att endast skicka en liten mängd urin trots det brådskande, och för att urinen grumliga istället för tydliga. Infektioner i urinvägarna brukar inte orsaka feber tills infektionen har nått njurarna.

Tranbärsjuice

Tranbärsjuice är en alternativ behandling för urinvägsinfektion . Det har länge varit känt för att bidra till att minska några av symptomen , såsom smärta och frekvens behöver kissa . Det hindrar också bakterier fastnar väggarna i urinblåsan , vilket kan bidra antingen för att förhindra en infektion eller bekämpa en befintlig .

Probiotika

Probiotika är stammar av " goda " bakterier som förekommer naturligt i kroppen . Vissa studier har visat att probiotika i magen och vaginan är förknippade med lägre risk för urinvägsinfektioner. Probiotika som Lactobacillus kan tas oralt. Man tror att, precis tranbärsjuice, de hindrar bakterier från fastnar på väggarna i urinblåsan.

Akupunktur för migrän

En av de vanligaste alternativa behandlingar av migrän är akupunktur. Detta förfarande innebär införandet av fina nålar i en eller flera tryckpunkter på kroppen, följt av manipulering av nålarna. Detta orsakar en ökning av blodflödet genom vävnaderna och en utvidgning av fartyg runt nålarna. Många människor tycker denna teknik effektivt sätt att förebygga eller ledning av migrän.

Previous:nothing Next:hur man eliminerar myom

Relaterade artiklar


 • hur man avgör om du kan få en kopia av ett dödsfall rekord
 • Skillnaden mellan Medicare & managed care
 • hur man ska tolka medicinsk forskning
 • överskott gaser i magen hos barn
 • orsakerna till onormal viktminskning hos barn
 • mitokondriella sjukdomar hos barn
 • hur fort innan ett abdominellt ultraljud
 • hur man disciplin ett år gammalt barn
 • Hur du tar ett barns rektaltemperatur
 • hur man kontrollerar en nysning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com