alternativ till permetrin

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-12
Permetrin är den mest använda bekämpningsmedel i USA , och dess mest populära målen är myggor , loppor och kackerlackor . Det är ett nervgift och överexponering i människa kan förändra nerv funktion och orsaka hälsoproblem . EPA har klassificerat permetrin som " Kommer troligen att vara cancerframkallande för människa " vid oral administrering , och kan vara skadligt för dem som kommer i kontakt med behandlade gräsmattor och mattor . Det är också giftiga för fiskar och katter . Lyckligtvis finns det alternativ

Du behöver : .
anti-svamp aktuell kräm /pulver .

Olja av Eucalyptus

Olja av Eucalyptus finns i eukalyptus löv och kvistar. Eftersom det förklarades vara ett användbart naturligt insektsmedel 1948, har den använts i lotion eller spray Avskräckande och även i kristaller och pellets och naturläkemedel kragar loppan .

Neem Oil

Neem olja har en obehaglig lukt . Dess beståndsdelar fungerar som insektsgifter som stör utfodring , motverka äggläggande , retard tillväxt och göra vissa insekter sterila . Det finns också några direkta gifter utan är i princip ofarliga för människan.

Kattmynta

Kattmynta stöter bort myggor . Science Daily att " nepetalactone , är den eteriska oljan i kattmynta som ger växten dess karakteristiska lukt , cirka 10 gånger mer effektivt avskräcka myggor än DEET . " Nepetalactone är också en kackerlacka motbjudande . Lämna en liten mängd av det i områden med kackerlacka verksamhet eller sjuda i vatten och använda " kattmynta te " som en spray för områden som de vanliga. Det är inte giftig för människor och husdjur , men undvik att använda om du har katter .

eteriska oljor som Avskräckande

oljor som citronella används ofta för insektsbekämpning . Det finns andra olika oljor som fungerar som avskräckande medel som olja av basilika , kryddnejlika , anis och rosmarin . Använd inte eteriska oljor på katter eftersom deras kroppar inte kan utsöndra eteriska oljor och de kan bygga upp till toxiska nivåer . Kan av dessa oljor kan vara hudirriterande så det är bäst att använda dem i andra lotion eller olja om de används på huden .

Andra Hushållens objekt som alternativ .

finns mindre giftiga gemensamt hushåll objekt som fungerar som bra insekticider , också . En blandning av borsyra eller bakpulver och socker kommer att döda kackerlackor . Den borsyra kommer att torka dem och bakpulver dödar dem genom att förändra deras surt pH . Iaktta försiktighet vid användning borsyra , Förvaras oåtkomligt för barn och husdjur , det är giftigt för intagna . Lagerblad fungera som mört och loppmarknader repellenter men måste bytas ofta eftersom det är deras olja som stöter bort. Borax ( från tvättmedel öar i affären ) kommer att döda loppor i mattor och möbler av uttorkning . Strö det på generöst och ledighet för tre dagar sedan vakuum .

Previous:nothing Next:naturligt alternativ för Premarin hormonersättningsbehandling

Relaterade artiklar


 • blodproppar hos barn
 • strålningens effekter på reproduktion hos kvinnor
 • hur man kan planera för vilket kön ditt barn
 • hur man kan anpassa till no- line bifokala
 • hur man använder söta olja för att behandla ont i öronen
 • hur man använder osteopati på gravida kvinnor
 • ögonsvullnad hos barn
 • kan du ta Tylenol sinus med mucinex ?
 • vad är orsakerna till onormala celler från ett cellprov ?
 • hur de kan förmedla en synundersökning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com