definitioner av livförsäkring

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-28
En livförsäkring ger en naturaförmån när typiskt innehavaren av denna politik dör . Det finns många typer av livförsäkringar inbegripet. sikt liv , hela livet , rörliga liv , universella livet och universell variabel liv

Term Life Insurance

En livförsäkring är en politik som betalar en viss klumpsumma av den händelse att du-försäkringstagaren dör . Också utbetalningen sker endast om den försäkrade avlider inom en viss tid . Det finns olika typer av en livförsäkring med olika angivna tidsperioder innan politiken går ut .

hela livförsäkring

Hela livförsäkring är en politik som täcker hela livet för den försäkrade personen , så länge de bidrag betalas . Policyn upphör att gälla när den försäkrade avlider . Med denna typ av politik , pengar från ditt premie tillämpats på främst två områden: försäkringar delen och den investering del av den politik som består av aktier, obligationer och fonder .

Variabel Livförsäkring

Variabel livförsäkring är en form av hela livförsäkring som tillåter dig att låna från er politik under din livstid . Denna politik död nytta och det kontanta värdet fluktuera i sin avkastning . Variabel livförsäkring brukar också garantier för att dödsfall inte kommer att sjunka under en viss nivå.

Universal Life Insurance

Universal livförsäkring är en variant av hela livförsäkring som ger dig även möjlighet att låna från din politik under din livslängd . Enligt lifeinsure. com , förutsätter universella livförsäkring en räntesats och kommer upp med en förväntad premie . " Om försäkringsbolagens beräkningar på deras universella livet politik inte kommer igenom , då du kan ha att komma med högre premier senast , har lägre än förväntat kontanter värden eller ens förlora politik . "

universell variabel Liv Försäkring

Universal variabel livförsäkring är en form av hela livförsäkring som gör att du köper en politik samtidigt som de investerar i penningmarknadsinstrument , lager -och obligationsfonder . CNN : s Money Magazine Redaktör Walter Updegrave säger att du kan låna pengar från politik i form av en låg ränta lån , undvika skatter . Men , konstaterar han i en 2006 artikel om money. cnn. com , " När du startar upp mot den politik , har du fått att fortsätta att betala premier för att hålla politiken i kraft . Om du låter det förfalla , kan du vara i för en fruktansvärd mardröm skatt . "

Previous:nothing Next:hur du använder bifokala korrekt

Relaterade artiklar


 • enkel information om system för den mänskliga kroppen
 • Skillnaden mellan Human & primater skelett
 • hur du tar bort en ögonfrans ur ett barns ögon
 • hur man identifierar smärtstillande
 • hur man sterilisera kontaktlinser
 • hur man svälja piller - från någon med liten hals
 • adrenal problem hos barn
 • hur du kontrollerar att en baby är korrekt vaccinerade i hans eller hennes första år
 • federala bidrag för gravida kvinnor
 • frontalloben anfall hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com