hur du döljer en dubbelhaka i ett foto

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-07-15
En dubbelhaka är bara en del av livet för vissa människor. Den extra hud som hänger under hakan är ofta fula och irriterande . Du kanske vill dölja din dubbelhaka i fotografier , och det finns flera sätt som du enkelt kan dölja din dubbelhaka när någon tar en bild av dig . Sara Beth , en professionell fotograf i Minneapolis , aktier några tips
1 .
Face kamerahuvudet på . När du sätter åt sidan , det är mer troligt att visa din dubbelhaka på bilden . Om du möter kameran utan att vända huvudet , kommer bilden visar inte alla vinklar . Det kommer att vara mer än 2D 3D , och kommer inte att visa din dubbelhaka .
2 .
Titta direkt på kameran . Titta inte på en nedåtgående vinkel , eftersom detta kommer att orsaka din dubbelhaka bli mer framträdande . Om du tittar ner , rynkorna runt halsen och hakan kommer att bli mer märkbar och detta kommer att göra din dubbelhaka verkar större .
3 .
Lyft huvudet en aning och luta hakan en liten bit mot kameran . Se det som ledande med hakan , och göra att den del av er som pekar mot kameran och mot den person som tog fotot . Ledande med en viss kroppsdel är faktiskt ett sätt att göra detta organ del verkar tunnare .
4 .
Håll nacken i rät vinkel , inte sticka den framåt eller bakåt , eftersom detta kommer att göra din dubbelhaka ser större . Som någon tar en bild , tänk igenom ditt huvud styrs av en sträng som går igenom halsen och dra rakt upp på toppen av huvudet . Detta kommer att leda till att du hålla allt rakt och verkar tunnare .
5 .
Använd ett skägg om du är man . Ett skägg är det bästa sättet att dölja en dubbelhaka , eftersom det kommer att göra ditt ansikte ser tunnare och gömma fula funktioner som en dubbelhaka eller nacke fett .
6 .
Undvik stora halsdukar eller polotröjor att dölja din dubbelhaka . Även du kanske tror att dessa saker kan gömma extra fett , kommer de att dra faktiskt uppmärksamma det och göra hakan se större på bilderna . Använd endast små smycken och inte bära saker som choker halsband .
7 .
le medan du får din bild tas. Oavsett hur illa du känner att du kan se , kommer ett leende få dig att se vacker eller snygg , och kommer att ta upp folks ögon från din hakan och sätta dem där de hör hemma , på resten av ditt ansikte .


Previous:nothing Next:Skillnaden mellan Human & primater skelett

Relaterade artiklar


 • nonbarrier metoder för födelsekontroll
 • prostatit beror på hemorrhoidopexy
 • hur att förstå dina hörseltest
 • effekterna av meddelandet om familjens hälsa
 • hur till grad biverkningarna av kemoterapi
 • hur man diagnostisera en öroninfektion med ett otoskop
 • graviditetsdiabetes naturliga botemedel
 • hur man undertrycka en period med p-piller
 • Vilka är fördelarna med rödklöver & soja ?
 • hur man vet information om clomid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com