hur man har en frisk och lycklig graviditet

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-07-04
Information om hur man har en glad och frisk graviditet. Graviditet tips och förslag på rätt kost, motion och skydda ditt ofödda barn
1.
Ta alltid en prenatal multivitamin. Din läkare kan skriva ett recept för prenatal vitaminer eller så kan du använda over-the-counter typer. Gravida kvinnor behöver konstant dos av vitaminer och näringsämnen. Välj en prenatal vitamin under graviditeten som innehåller folat-folsyra. Folsyra hjälper till att förhindra missbildningar och gravida kvinnor bör ta den rekommenderade 400 mikrogram dagligen .
2 .
Ta 600 mg per dag av DHA . DHA finns ett viktigt komplement för att ta under graviditet . Ta detta i tillägg till din dagliga prenatal vitamin . DHA kommer stödet fostren hjärnans utveckling och bidra till att skapa myelinskidan . Fråga din läkare om DHA tillskott .
3 .
Konsumera frukt, grönsaker , magert fågel, fisk , magra mejeriprodukter och ett brett utbud av livsmedel . Det är viktigt att utsätta fostret till en bred samling av hälsosamma näringsämnen och livsmedel . Ditt barn kommer att utsättas för allt du äter, så sträva efter att äta hälsosamt och ta hand om dig själv och ditt barn.
4.
Walk och stretch dagligen. Sikta på 30 minuters rask promenad följt av stretching övningar. Detta kommer att hjälpa din kropp att förbereda för tuffa förhållanden i leverans och föräldraskap. Dina muskler kommer att studsa tillbaka i form snabbare efter förlossningen om du börjar ett fitness regim medan du är gravid.
5.
Relax. Du kommer att ha ett friskare och lyckligare graviditet om du lär dig att hantera stress genom meditation och djup avslappning. Stress och ångest kan vara skadliga och till och med försvaga ditt immunsystem under graviditeten så målet att vara stressfri och bekymmersfri under hela graviditeten.


Previous:nothing Next:hur man kan bota erektionsproblem naturligt

Relaterade artiklar


 • hur man mäter in fukt
 • hur man skriver upp socialförsäkringssystemet medicinsk invaliditet
 • hur man hittar den senaste informationen om fotvård och fot produkter
 • vad är några icke medicinska botemedel mot gikt?
 • hur man har en framgångsrik återhämtning efter en C-sektionen
 • skallskada uppstår vid användning av vakuum vid födseln
 • hur man bär kontaktlinser
 • Så för att lindra sinus trycket gradvis
 • hur du skapar din ideala födelse plan
 • hur man köper hemmabruk medicinska förnödenheter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com