hur man känner igen en deprimerad barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-02
En deprimerad barn eller tonåring kan backtalk vara rebellisk , irriterad , eller delta i risktagande beteende . Detta gör det ännu svårare att föräldrar att identifiera och få hjälp ett krisdrabbat barn eller tonåring . Om du är förälder , hur kan du känna igen en deprimerad barn eller tonåring innan det är för sent
1 .
Det är viktigt att inte avfärda tecken såsom ilska , fientlighet och respektlöst beteende som en " fas " ett barn eller tonåring är går igenom . Även om dessa inte kan vara typiska tecken på depression, detta är hur vissa barn och tonåringar som är deprimerade närvarande. Andra tecken på en deprimerad barn eller tonåring är social isolering, svårigheter att upprätthålla relationer med andra, känsloutbrott, förlust av intresse för verksamheten, och problem att fokusera eller koncentrera i skolan och hemma.
2.

En deprimerad barn kan också ha fysiska symtom som återkommande huvudvärk, aptitlöshet, mag-problem och kan använda dessa problem som en anledning att inte gå till skolan. Sova för mycket är också ett vanligt tecken ses i tonåren och barndomen depression. En deprimerad tonåring kan vända sig till droger eller alkohol i ett misslyckat försök att göra sig må bättre. Det är en allvarsam faktum att upp till sju procent av barnen som är deprimerade som tonåringar begår självmord som unga vuxna.
3.
Det värsta en förälder kan göra är att ignorera dessa symptom eftersom odiagnostiserade depression kan leda till missbruk, destruktivt beteende och även självmord. Barn som kommer från familjer där andra familjemedlemmar har lidit av depression är mer benägna att detta villkor. Föräldrar bör vara särskilt uppmärksam på tecken på depression under tider av stress såsom en romantisk upplösning eller dödsfall av en familjemedlem eller husdjur . Barn och tonåringar som har andra underliggande medicinska problem eller handikapp är också i högre risk för depression .
4 .
Det är viktigt att hålla kommunikationen öppen och prata med ditt barn om något obehagligt känslor han eller hon upplever . Tala med ditt barns läkare och ta ditt barn eller tonåring i för en konsultation. Några medicinska problem som diabetes eller sköldkörtelsjukdom kan maskera som symptom på depression tonåring . Ditt barns läkare kan också rekommendera en kompetent rådgivare om ditt barn behöver en . Även om anti-depressiva är ett alternativ , om läkaren anser att det är säkert , prova andra vägar först . Anti-depressiva kan få betydande biverkningar hos barn .
5 .
Se till att ditt barn äter en näringsrik kost genom att eliminera de flesta beredda livsmedel , sockrade läskedrycker och koffein . Bearbetade , sockerhaltiga livsmedel orsaka snabba förändringar i blodsocker som kan förvärra affektiva störningar. Om möjligt få ditt barn eller tonåring som deltar i en idrott eftersom motion är bra för att lindra symtom på depression och hjälper ditt barn att utveckla en starkare socialt nätverk . Viktigast lär sig känna igen varningssignaler om självmord i ett barn eller tonåring . Det kan rädda ditt barns liv .


Previous:nothing Next:Hur sluta röka på nolltid

Relaterade artiklar


 • boniva effekt på ögonen
 • Hur du donerar ägg genom en äggdonator byrå
 • hur man kan minska illamående under graviditeten
 • hur man kan minska bröst ömhet
 • roll av mjälte
 • avulsion fraktur i höften hos barn
 • Graviditet & eksem
 • bedrest övningar för graviditet
 • ryggsmärtor förvaltning med en epidural eller steroider
 • hur man upptäcker kokain
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com