hur man kan expandera frontal hårväxt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-16
Även frontal håravfall kan vara frustrerande , kan man göra något åt det. Enligt Mayo Clinic , du är inte ensam . En tredjedel av kvinnor och män kämpar med håravfall . Du kan försöka receptbelagda och receptfria läkemedel eller även kirurgi . Om du letar efter en mindre invasiv metod , kan du också prova at-home , mer naturläkemedel
1 .
Diskutera mediciner alternativen med din läkare . Enligt Mayo Clinic , är medicineringen Rogaine godkänt för behandling av håravfall , inklusive främre håravfall . Det kan ta så många som 12 veckor för det nya håret att växa , och det nya håret från behandlingen kan vara tunnare och kortare än resten av håret . Ett annat alternativ är Propecia . Propecia hemsida hävdar att det inte finns tillräckliga bevis för att det kommer att fungera för vikande hårstreck i templet , men dock det att fungera för frontal -och mitten av hårbotten regioner . Detta läkemedel tas i tablettform , och Mayo Clinic säger att användare bör förvänta håravfall att sakta och även en del ny hårväxt .
2 .
Använd eteriska oljor för att väcka ny hårväxt . Valerie Ann Worwood , författare till " The Complete Book av eteriska oljor och aromaterapi " rekommenderar att en droppe Rosemary eterisk olja till en kallt vatten skölja efter tvätt håret . Gnid omsorgsfullt det drabbade området . Skölj inte , eftersom Rosemary kommer också att ge håret en fin glans . Kallt vatten hjälper till att stimulera blod kapillärer , vilket kan bidra skicka näring till det drabbade området .
3 .
Genomföra förändringar i din kost . Se till att du får tillräckliga mängder protein . Dessutom kan järn-brist bidra till håravfall , så överväga att ta ett järntillskott om du inte får tillräckligt genom enbart diet .
4 .
Tvätta håret varannan dag och använder baby schampo för att undvika starka kemikalier . Efter tvätta håret , lätt handduk-torka den , men försök att inte gnugga alltför hårt . Undvik också att använda en hårtork , och inte borsta eller kamma håret när det är vått , eftersom detta kan göra att den sträcka och bryta . Om du väljer att föna håret , se till att använda den lägsta möjliga inställningen .
5 .
Tänk kirurgiska alternativ. När andra metoder inte verkar fungera , säger Mayo Clinic som hårtransplantationer och hårbotten minskning kirurgi är båda alternativen . Under en hårtransplantation operation , tar en hudläkare eller plastikkirurg hår från baksidan av huvudet och implantat in den kala områden . Under en hårbotten minskning , å andra sidan minskar en kirurg den kala huden på huvudet genom att ta bort det och stretching håret täckt av en del av din hårbotten . Kirurgiska behandlingar kan vara dyrt och smärtsamt , dock.

tips och varningar


 • Kvinnor bör aldrig ta eller hantera medicinering Propecia , eftersom det kan orsaka allvarliga fosterskador hos manliga foster .
 • Om du väljer att gå den kirurgiska väg , se till att hitta en styrelse-certifierad specialist och kontrollera medicinska styrelser för tidigare patient klagomål .


 • Previous:nothing Next:artrit alternativ om allergisk mot Celebra

  Relaterade artiklar


 • hårtork behandling för löss
 • hur man avgör om du kan få en kopia av ett dödsfall rekord
 • tung ansvarsfrihet före menopaus
 • alm allergi bota
 • hur för de äldre på sjukhem
 • Vilka är farorna med spädbarn vaccinationer ?
 • beskrivning av prostatit smärta
 • hur man kan hantera barn skolios
 • hur alternativa Tylenol & Motrin en feber
 • hur man ska äta rätt under klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com