hur man kan förbättra uthållighet hos barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-08
Barn har naturligtvis mycket energi , men flera frågor hota uthållighet många barn i Amerika och runt om i världen . Underlåtenhet att motion är en primär orsak . En annan bidragande faktor är dåliga matvanor . Här är några sätt att förbättra ett barns uthållighet

Du behöver : .
Hälsosam mat
. Träningsutrustning.


1 .
Utför calisthenics och andra enkla övningar träning med barn . Dessa kan göras på bara 10 och 15 minuter om dagen . Jumping jacks , stretching och jogging ( även jogga på plats ) är sätt att förbättra uthållighet och , slutligen, fysisk kondition . Bäst av allt , dessa övningar kostar lite om ens något att göra .
2 .
köpa grundläggande träningsredskap för barn . En mängd utrustning finns som både är utformade för barn och lätt att använda. Ett hopprep är ett bra ställe att börja . Det är prisvärd, enkel att använda och fungerar ett brett utbud av muskler . Sportutrustning som en basketboll , en fotboll eller en baseball och två handskar kan fungera som populära stycken av sportutrustning som kan hålla ditt barn sysselsatt i timmar . En cykel är en annan punkt som kommer att förbättra uthållighet om den används regelbundet .
3.
Investera i en Nintendo Wii. Wii: s rörelsekänsliga sensor kontroller ger barn en träning medan de har roligt. Nintendo erbjuder även Wii Fit och Wii Fit Plus, två spel som är utformade för att träna med hjälp av en tv.
4.
Ta barn utanför att gå eller delta i andra aktiviteter. Titta in motion ligor såsom fotboll, flagga fotboll, baseball och softball. Lagsporter har ett antal positiva, vilket innefattar att hålla ditt barn aktiva och ge dem en social miljö.
5.
erbjuda hälsosamma måltider. Sunda matvanor-inklusive mycket frukt, grönsaker och multigrains-kommer att gå en lång väg mot att förbättra ett barns uthållighet. Se till att barnet dricker mycket vatten och begränsa kolsyrat, fruktos-tung drycker.


Previous:nothing Next:rensar obstruktiv andning

Relaterade artiklar


 • hur man kontrollerar salmonella
 • klimakteriet och förstoppning
 • flagnande hud sjukdom
 • hur man identifierar stift maskar
 • varför tappar män sitt hår ?
 • viktminskning och infertilitet
 • hur man ska leva till 100 år gamla
 • hur du avgör om du har fotsvamp
 • hur man ska gå att få dagen efter-piller
 • hur man ansöker phisohex för huvudlöss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com