hur man kan främja rökfrihet bowling center

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-05
Efterfrågan på rökfria rekreation är på uppgång , och med goda skäl . Det finns nu överväldigande vetenskapliga bevis för att passiv rökning är dödligt . US Surgeon General säger att det inte finns någon säker nivå för exponering , och andas även små mängder inte omedelbart skada det kardiovaskulära systemet. Enligt American Society of Värme-, kyl -och luftkonditioneringssystem Ingenjörer kan bygga ventilationssystem inte tillräckligt bort tobak gifter från inomhus .

Det finns ingen nationell eller internationell rätt skydda allmänheten från att ofrivilligt utsättas för tobak rök , men vissa statliga och lokala förordningar begränsa rökning . Nöjesområden , särskilt de med barer , ibland befriade från rökfri förordningar . Ändå mötesplatser som bowlingbanor besöks av familjer och föräldrarna är intresserade av att skydda barn från farliga gifter . Detta föranleder många att undra hur man gör sin favorit plats rökfri . Här är hur

samla fakta


1 .
Forskning fakta om passiv rökning , cigaretter kullen och ekonomiska fördelarna med att gå rökfri .

Hitta lokala uppgifter om attityder om passiv rökning . Din hälsa avdelning kanske känner till lokala undersökningar visar community -medlemmar till stor del föredrar rökfria arenor .
2 .
reda på om det finns några program tillgängliga att ge företagen fria " rökning förbjuden " skyltar och hur du beställer dem .
3 .
reda på vem som äger och vem förvaltar bowlinghall .

samlar en grupp


1 .

hitta några kolleger kunder som stöder din position och är villiga att tala ut .
2 .
Be om en tid för ett kort möte vid en tidpunkt på dagen och veckan som är minst upptagen för beslutsfattarna . Göra en avtalad tid visar respekt för sin tid .
3 .
Förbered laget . Välj några samtalsämnen .
4 .
Välj " fråga . " Vilka konkreta åtgärder är du be ägaren och förvaltaren att vidta , och hur kommer ni uttala tydligt det ?

Take Action


1 .
Möt med ägare och förvaltare . Presentera din begäran och motiv för den , sedan be beslutsfattarna om de är villiga att överväga att göra det . Paus för att tillåta dem att tänka på det och svara . Om de är villiga att överväga det , fråga dem när de kan vidta åtgärder .
2 .
Diskret kontrollera om politik genomfördes som utlovat . Om inte, om artigt frågar all hjälp behövs .
3 .
Om platsen har beslutat mot att anta en politik , inte bli avskräckt . Vänta ett tag och frågar igen , eller be fler kunder att berätta ägaren de stöder en rökfri bowlinghall.

tips och varningar


 • vara rimliga. Om du frågar för centret att bli 100 procent rökfri omedelbart , kan beslutsfattarna avvisa kategoriskt din begäran så omöjligt eller irrationella . Du kanske vill föreslå några mellanliggande steg , till exempel att det inomhus rökförbud efter att kunder i förväg , följt av att göra farstun rökfri och flytta askkoppar till kanten av parkeringen .
 • Försök att förutse beslutsfattarna " concerns'loss av kunder och personal vara i toppen av list'and hur man kan övervinna invändningar .
 • framför allt vara mycket artig. Respektlöshet, krav eller framfusighet kan mycket väl orsaka din begäran om att falla för döva öron.
 • Stay "på meddelandet. " Låt inte samtalet spåra ur.


 • Previous:nothing Next:är det möjligt att ha ett foster ultraljud på fyra veckor gravid?

  Relaterade artiklar


 • hur man kan minska risken för plötslig spädbarnsdöd
 • hur man kan stoppa svälja luft att andas
 • Hur man testar blod typ hemma
 • Vilka är de behandlingsmetoder för anfall på ett barn ?
 • behandling för intramunal muskelknutor
 • premenopause diagnos
 • stoppa preventivmedel & symtom
 • hur man läka foten sporrar
 • bästa hår återväxt metoder
 • holistiska idéer för förebyggande av influensa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com