hur man ska behandla hemangiom på ögonlocken för spädbarn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-06
En ELDSMÄRKE är en godartad rött födelsemärke som uppstår när en persons endotelceller reproducera snabbare än normalt. Endotelcellerna är de celler som klär blodkärl, en ELDSMÄRKE kan utvecklas på någon del av kroppen. En ELDSMÄRKE, även kallad vaskulär födelsemärke, kan bilda en spädbarnets ögonlock och kan potentiellt orsaka honom att ha nedsatt syn. Behandling för ett ögonlock ELDSMÄRKE beror på svårighetsgraden av födelsemärke

Du behöver:.
Vision test
. Kortikosteroider.
Kirurgi.


1 .
Administrera en vision test för att avgöra om ELDSMÄRKE för barnets ögonlocket stör hans vision . I april 2009 frågan om " American Journal of Ögon " rapporterade att ett förfarande som kallas en " sopa visuellt framkallat potentiella nonie synskärpa test " mäter svaren från en bebis hjärna att upptäcka synförlust . Hemangiom som stör ögats funktion kräver mer aggressiv behandling än de som inte kompromissar vision .
2 .
Observera ögonlocket ELDSMÄRKE för en viss tid , om barnet vision inte störs , innan mer invasiv behandling . Children's Hospital i Boston förklarar att observation kan vara den enda behandling som behövs, på grund av det faktum att många ELDSMÄRKE s lösa sig själva och försvinner när barnet växer.
3.
Behandla ett spädbarns ögonlock ELDSMÄRKE med kortikosteroid mediciner. Läkemedlet kan ges till barnet muntligen eller kan injiceras direkt i ELDSMÄRKE. Mediciner kan hämma blodflödet till fartyg som ingår i födelsemärke, så det kommer inte att växa sig större och orsaka missbildningar i ögat eller förlust av synen.
4.
Satsa på laserkirurgi eller kirurgiskt avlägsnande av en ELDSMÄRKE som ligger på ett barns ögonlock. Invasiva ingrepp av detta slag är vanligtvis reserverad för märken som begränsar ögats funktion, till exempel förhindra barn från att öppna sina ögon, eller om tester fastställa att hon inte kan se samt typiska barn i hennes ålder.


Previous:nothing Next:hur man kan främja rökfrihet bowling center

Relaterade artiklar


 • läkemedel för att behandla sinus infektioner hos barn
 • aerolizer inhalator information
 • hur man vet näringsbehov för ditt barn
 • enkel information om system för den mänskliga kroppen
 • hur man vet riskerna med mastektomi kirurgi
 • hur man blir en säkrare senior
 • graviditet och kyfos
 • curad ärr terapi instruktioner
 • kolesterolsänkande alternativ
 • vad är barn tyfus ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com