naturligt alternativ för Premarin hormonersättningsbehandling

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-12
Premarin används för att behandla symtomen vid klimakteriet. Tillverkaren, Wyeth Pharmaceuticals, utfärdade ett brev till förskrivare i augusti 2002 som publiceras på Food and Drug Administration webbplats. I brevet rekommenderar den kortaste effektiv behandlingstid med Premarin "på grund av de ökade potentiella risker för kardiovaskulära händelser, bröstcancer och venös tromboembolism. . . " En del patienter söker alternativ till Premarin behandling för att undvika risk

Du behöver:.
Anti-svamp aktuell kräm /pulver.

Svart Cohosh

Roten till silverax anläggningen är en ört som har använts sedan den 19: e-talet för en rad olika krämpor hos både män och kvinnor, och har nyligen blivit populär som ett botemedel mot värmevallningar i samband med klimakteriet. Silverax som ett alternativ till Premarin för symtomlindring finns i livsmedelsbutiker, drog-och lågprisbutiker. Det finns som en vätska, piller eller te. Det är inte marknadsförs som ett läkemedel och därför inte regleras av Food and Drug Administration. Biverkningar är få , men kan inkludera huvudvärk , magbesvär och ett tungt känsla i benen . En utvärdering av rapporter om dödlig utgång levertoxicitet hos en kvinna med silverax , av avdelningen för gastroenterologi och hepatologi vid Klinikum Hanau , Teaching Hospital i Johann Wolfgang Goethe-universitetet i Frankfurt /Main , Hanau, Tyskland , drar slutsatsen att " den aktuella studien visar lite , kan eventuella hepatotoxiska risker som användningen av silverax i de fall som analyserats . "

Dietary support

För en del kvinnor , alternativ att ta Premarin för hantering av klimakteriebesvär innehålla få 1200 mg till 1500 mg kalcium och 800 internationella enheter av vitamin D dagligen . Kost bör också innehålla frukt, grönsaker och fullkornsprodukter. Socker och mättat fett bör begränsas till ett minimum. Dietary triggers för värmevallningar kan innehålla kryddstark mat, varma drycker och alkohol, så att begränsa dessa kan hjälpa. Andra kvinnor kan klara sig med endast tillägg av ett multivitaminpreparat.

Livsstil

Några enkla taktik kan bidra till att tjäna som alternativ till att ta Premarin. Om värmevallningar som är problemet, klä sig i lager så att en del kan tas bort efter behov kan fungera. Tillräcklig motion reglerar humör och håller hjärtan frisk samt minskar risken för osteoporos. Bäckenbottenträningsprogram övningar kan hjälpa minska utsöndringen av symptom som inkontinens. Bo sexuellt aktiva är bra för vaginala och urinvägar symtom som torrhet och förlust av tonen. Kommersiella smörjmedel kan också vara användbara. Att sluta röka är svårt, men alltid en bra idé, det kan också minimera värmevallningar. Enligt Mayo Clinic, yoga är ett effektivt rättsmedel för värmevallningar också.

Previous:nothing Next:effektiva öronproppar för att sova med en snorer

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en slutenvården program alkohol behandling
 • Vilken typ av dryck kommer att hjälpa en äldre person sova vid läggdags?
 • hur man ökar en mammas energinivå
 • hur man ska bekämpa allergi - relaterade trötthet
 • kaprylsyra för svampinfektioner
 • hur man beräknar ett barns median BMI
 • hur man kan jämföra alternativ preventivmedel för kvinnor
 • hur man beräknar en babys kalori behov
 • vid vilken punkt är EPIDEMISK BINDHINNEINFLAMMATION smittar inte ?
 • hur man behålla vikten under klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com