över disk kalla förebyggande åtgärder

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-06
Förkylningar är inte roligt. Snörvlande, nysningar och trötthet är bara början på dina symtom. Om du vet att du har blivit utsatt för ett förkylningsvirus, eller om du kan känna en förkylning var på väg, det finns flera OTC kalla förebyggande åtgärder du kan prova. Både Todd Peterson, en apotekare i Brooklyn Center, MN, och Casey Windershine, ett naturläkemedel expert med Feeling Good Inc. i Aberdeen, SD, dela några strategier för kallt förebyggande som inte kräver recept

Du behöver:
bronkdilaterare.
Steroid ( receptbelagt läkemedel ) .
Slemlösande .

C-vitamin

Ta C-vitamin så fort du har varit utsatt för en sjukdom , eller känner ett kall kommer på . Både Peterson och Windershine säga att C-vitamin är ditt nummer ett försvar mot att bli sjuk . Drick en liter apelsinjuice , eller så mycket av det som går, så fort du känner att du börjar bli sjuk . Windershine säger att C-vitamin fungerar som en armé , som kommer till en plats som riskerar att bli besegrade av kall bakterier och slår ut de bakterier innan de kan göra någon skada . Fortsätt att ta C-vitamin under hela kalla , eftersom det extra försvararna kommer att hjälpa dig att läka snabbare .

vila upp

Vila upp som du känner att du börjar bli förkyld . Peterson säger att du kan spara mer på lång sikt genom att ta en halv dag ledigt i arbetslivet innan du blir sjuk , så att du kan gå hem och sova i 12 eller 15 timmar . Detta kan hindra dig från att utveckla en fullt utvecklad förkylning , och kommer att spara tre av fyra sjukdagar om du blir sjuk . Din kropp kan vanligtvis slåss av en förestående förkylning , men bara om du ger den tillräckligt med vila att vara stark . Du är mer benägna att få förkylningar , säger Windershine , när du är stressad , har inte blivit mycket sömn , eller rusar för att driva din kropp till ytterligheter.

Cold förebyggande av narkotika

Köp över disk kalla förebyggande läkemedel som luften. Luftburna och andra typer av kalla förebyggande läkemedel bidra till att stärka en kroppens försvar . Peterson säger att han rekommenderar en person att ta Airborne när de reser , om de har sjuka familjemedlemmar , eller på den allra första tecken på en förkylning eller influensa. Det hjälper din kropp att bekämpa infektioner och hjälper dina symptom bli mindre allvarliga om du blir sjuk .

Previous:nothing Next:hur till göra min egen stretch grädde märke förebyggande av graviditet

Relaterade artiklar


 • Vilka är de funktioner manliga testosteron ?
 • hur man berättar du är gravid under p-piller
 • Orsaken till yrsel och illamående
 • alm allergi bota
 • Hur man vet om min dotter / älskade man behöver mastektomi kirurgi
 • Hur berätta om ditt barn har en urinvägsinfektion
 • inte kranvatten har mer mineraler än filtrerat vatten ?
 • hur HDL fungerar
 • Hur berätta om någon är rökning i ditt hus
 • hur man förbereder för kolesterol lab screening
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com