Hur du ser att jäst infektioner är borta

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-08-26
Vaginal jäst infektioner , även känd som vulvovaginal candidiasis , är en vanlig företeelse som händer när alltför många jästceller växa i slidan . Jäst är en svamp som finns på människors hud i fuktiga områden såsom i munnen och slidan . Även om de kan vara ganska jobbig , jäst infektioner är lätta att behandla och kan oftast botas inom några dagar av over-the-counter behandlingar . Det är också ganska enkelt att säga när infektionen är borta

orsaker, behandlingar och botemedel


1 .
erkänner orsaken är det första steget i att bli av en svampinfektion . Bakterier och ett mycket litet antal av jästceller finns närvarande i en frisk vagina . Bakterierna är det som hjälper att hålla organismer som jäst under kontroll . Ibland kan en förändring kommer förskjuta balansen , vilket gör att jästen att växa för mycket . Detta kan orsakas av en mängd olika saker såsom antibiotika , hormonbehandling eller graviditet . Vissa hälsofrågor, såsom t. ex. diabetes kan också bidra till ett överflöd av jäst .
2 .
hitta en behandling som fungerar för dig är nästa steg i att behandla en svampinfektion . Merparten av tiden dessa infektioner kan behandlas hemma med produkter såsom anti- svamp grädde eller slidpiller . Dessa kan köpas på mest stormarknader inom hälso avdelning eller på apotek . Om du upplever återkommande jäst infektioner bör du konsultera en läkare innan du tar någon medicin , eftersom det kan finnas ett hälsotillstånd som diabetes att det är som orsakar infektioner . Jäst infektioner kan ofta förhindras genom enkla åtgärder som att undvika produkter som douches, doftande feminina sprayer och doftande tamponger och växlande av våta kläder som baddräkt direkt. Borta från åtsittande byxor och underkläder kan också hjälpa.
3.
Erkänner symtom är det viktigaste sättet att säga när en svampinfektion är borta. Infektionen brukar ge mycket specifika symtom som klåda och ömhet i det vaginala området, ibland åtföljda av en tjock vit luktfri ansvarsfrihet som liknar keso. Det kan också orsaka brännande med urinering. Det är ganska enkelt att säga när infektionen är borta eftersom dessa symtom avtar från 24 timmar till 7 dagar, beroende på behandlingen används. Om symtomen inte förbättras efter behandlingen är det viktigt att kontakta en läkare eftersom det kan vara ett mer allvarligt tillstånd.


Previous:nothing Next:hur man kan stoppa Remicade inför operation

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en slutenvården program alkohol behandling
 • hur man upptäcker kokain
 • vad är en dålig cellprov ?
 • hur man väljer den bästa luftrenaren för din budget
 • hur man ska behandla bitestikelinflammation i vildmarken
 • Hur man använder en TENS-apparat för kalv smärta
 • hur är leptin produceras ?
 • övningar för axel bortförande
 • hur man förebygger Flathead syndrom
 • vad är en bra LDL ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com