hemlagad frys gel förpackningar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-08-24
Frys gel Pack är en vettig ersättning för is när hålla saker kallt eller behandla medicinska tillstånd. Du kan lägga till ett paket frys gel till en lunchlåda eller is bröstet , eller använda det som stukad fotled . Gel förpackningar inte smälta , så du behöver inte ta itu med läckande vatten , och deras flexibilitet gör dem lätta att placera mot att kurvorna på kroppen . Hemlagad frys gel förpackningar är ekonomiska eftersom du gör dem från saker du förmodligen har i ditt skafferi , plus att de kan återanvändas , till skillnad från is

Ingredients

Av de många metoder som finns för att göra en hemmagjord pack frys gel , är den vanligaste att använda en blandning av vatten och gnugga alkohol . Du kan ersätta vodka ( 80 bevis ) för att gnugga alkohol eftersom det inte fryser . Flytande diskmedel som inte har spätts ut är även lämplig för att göra en förpackning frys gel eftersom det stannar mjukt när den är kall .

Att Frys Gel Pack

Den bästa behållare för din hemgjorda frysen gel pack är en frys-styrka ziplock påse eftersom den har ett tätt och flexibilitet . Oavsett om du använder alkohol eller 80 bevis vodka , är förhållandet 3 delar vatten till 1 del alkohol . Mät och tillsätt vatten till ziplock påse först , följt av alkohol . Använd färgämne i blandningen ( ca 10 droppar ) för att skilja dina gel pack från andra livsmedel föremål som förvaras i frysen . När alla ingredienser är i ziplock påse , tryck försiktigt det mesta av luften ur påsen och förslut den . Den hemlagade frysen gel pack bör använda minst en timme i frysen innan du använder den. Om du önskar ett mjukare pack frys gel , lägga till mer alkohol till mixen . Ju mer alkohol i gel pack , desto mjukare blir det .

För att göra en hemmagjord pack frys gel från flytande diskmedel , helt enkelt fylla en ziplock påse tre fjärdedelar full av tvättmedel . Lägga mat färgen i zip lock påse behövs inte eftersom flytande diskmedel vanligen har färgning av sina egna. Tryck mesta av luften ur Ziplock påsen och förslut den . Frys den hemgjorda flytande tvättmedel frys gel pack för minst en timme innan du använder den .

Tips

Linda en frys gel pack i en ljus handduk innan du använder den till din kropp . För bästa resultat vid behandling av en skada , tillämpa en gel pack för 20 minuter , vänta en timme och upprepa .

Previous:nothing Next:Graviditet och acne på benen

Relaterade artiklar


 • Vilka är farorna med värmedynor?
 • hur tjockna livmoderslemhinnan
 • hur man använder flottan lavemang innan en prostata biopsi
 • förebyggande av barndomen depression
 • vad är kall frossa när sjuk ?
 • hur förklarar tonsiller & polyper till ditt barn
 • hur man tränar äldreomsorg volontärer
 • hur man gör en finger skena med en Popsicle pinne
 • alternativ till migrän och UVI läkemedel
 • om antibiotika används för att bota candida i ljumsken
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com