hur du ändrar ditt liv genom att tänka positivt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-08-24
Ha en positiv mental inställning kan tillåta dig att förbättra din hälsa och ditt liv . Med en positiv syn på alla sätt ger en person ökad energi , beslutsamhet och självförtroende att uppnå mål och uppgifter . Om du lider av depression , att en positiv attityd är en viktig del av healing . God psykisk hälsa kommer från att ha en positiv nå på livet . Att vara positiv är det bästa draget kan du ta
1 .
Gör positiva affirmationer om dig själv och ditt liv . De kan fakta om dig som är sanna , till exempel " jag är en värdefull individ ", eller något som du skulle vilja vara sant , till exempel " Jag vill bli en värdefull individ . " För ett större inflytande , överväga att skriva de saker som du vill ändra i ditt liv , till exempel " jag är ner i vikt varje dag. " Skriver dessa affirmationer är en påminnelse om dina mål och hjälper dig i rätt riktning . Skriva dem på " lappar " och läggs runt ditt hus, som att trä dem till speglar , skåp och dörrar .
2 .
tillämpar positiv visualisering och tal . Varje dag tänker på positiva saker som kommer att hända i ditt liv . Också säga något i stil med " Något gott kommer att hända med mig idag . " Ett bra exempel för visualisering är viktminskning . Om du försöker gå ner i vikt , visualisera vad du skulle se ut . Resultatet är inte omöjligt eftersom visualisering hjälper dig att inse att du kan göra något . Om du inte kan visualisera bra grejer på gång , oavsett årstid , försöka tänka och föreställa om happy platser i ditt liv eller vackra scener eller platser, till exempel solen under dagen eller blommor .
3 .

öva på att ge uppmuntran till andra människor. Tänk på saker som kan upphöja någons dag , som en komplimang om deras utseende , en annan positiv egenskap de kan ha , eller någon form av uppmuntran . Håll det enkelt , ärligt och äkta . Det gör att människor mår bra när de får höra positiva saker om sig själva , och det känns bra eftersom du tar med någon annan lycka .
4 .
Fyll leva med saker du gillar att göra . Att göra något du gillar får dig att må bra . De kan variera från att titta på en viss TV-show för att läsa en bok du vill. Allt som gör dig glad kommer att öka din positiva nivå .
5 .
Kom ihåg att fortsätta att öka positivitet var du kan i ditt liv . Positiva levande tar fram potentialen i vad du vill göra . När du blir positivt , kommer du att märka att du kommer att få en bättre syn på livet . Även små saker kan vändas till något positivt . Var bara dig själv , och inte begränsa vad du kan uppnå , genom att vara positiva och glada .


Previous:nothing Next:hur man stänger av Omron stegräknaren

Relaterade artiklar


 • hur man ska förstå manliga klimakteriet
 • hur man vaknar utan alarm
 • vilken dag gör ägglossning kvinnor i sin cykel ?
 • hormonbehandling för att bli gravid
 • Varför är långsam viktminskning så över 40 ?
 • bra midja & övningar mage för de bundna rullstol
 • hur man kan sluta röka & dricka med akupunktur
 • granit bänkskivan radon information
 • hur man hanterar med astigmatism
 • Hur man vet om du behöver en avsvällande
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com