hur man kan bli av fettceller som ungdomar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-08-22
Antalet fettceller i kroppen bestäms under uppväxten . Notera skillnaden mellan storleken av fettceller och antalet fettceller . Träning och kost kan minska fett -cells storlek efter tonåren , men bara fettsugning kan minska vuxna fett celltal . De unga år är därför viktigt för att bestämma kroppens fettsammansättning för resten av ditt liv . Detta är inte att säga att du inte kan ha många fettceller som är små . Denna strategi att bibehålla en hälsosam vikt är dock inte så lätt som om du hade angett vuxna år med sund figur i första hand.
1 .
Följ med en grupp utanför skolidrotten , t. ex. en cykel eller kör klubb . Teamet kommer att se till att du fastnar på rutin . Att det är oberoende av skolan kommer att se den görs året runt i stället för bara en termin av läsåret . Plus människor lär nivån på hälsa från dem runt omkring dem . Omge sig med idrottsmän gör hålla god standard och vanor lättare än att vara runt stillasittande eller överviktiga människor .
2 .
Ät en balanserad kost , undvika tomma kalorier och icke-essentiella fetter . Svär bort allt som innehåller härdade fetter helt . Detta är ett bra livslång vana att utveckla tidigt på grund av deras olika skadliga effekter. Eftersom så mycket livsmedel innehåller härdat fett , detta är skyldig att begränsa ditt fettintag .
3 .
äta hög -glykemiska livsmedel som bröd och socker endast med andra livsmedel . Detta kommer att sakta ner den takt som de bryts ner , så att de inte orsakar en stegring i insulin . Sådana livsmedel kan också ätas rätt före eller efter träning , när de kommer antingen snabbt brännas upp eller snabbt omvandlas till glykogen . Skära ner på korn , ersätta dem med frukt och grönsaker.
4 .
Limit fruktos drycker i din kost för att bara en portion per dag , eftersom fruktos reser till levern och genast förvandlas till fett som lagras i levern . Fruktos i frukt är okej , eftersom fruktos är bunden till fibrer som inte hamnar i levern . Fruktjuice vänder sig direkt till fett ändå.
5 .
Slant din kolhydrater och proteiner att äta mer kolhydrater tidigt på dagen och proteiner senare på dagen . Carbs ätit fyra timmar eller mindre före sänggåendet bli fett lättare än protein ätit på samma gång .
6 .
Ät fisk , de flesta arter av vilka låg fetthalt . Fisk är också bra hjärna livsmedel, som är viktig eftersom den unga hjärnan utvecklas fortfarande avsevärt. Få din omega-3 fetter från att äta sill , sardiner och makrill . Detta är att föredra framför få omega-3 från tabletter , så att du håller ditt fett -till-proteinintag var dålig .


Previous:nothing Next:definitioner av livförsäkring

Relaterade artiklar


 • hur du kan trösta bröst mjölkstockning - 3 sätt
 • teorier om barns fysiska utveckling
 • beprövade tekniker för att bli gravid
 • homeopatiska behandlingar för allergier hos barn
 • hur man kan förebygga influensa hos barn
 • luftrenare köpguide
 • Så för att lindra menstruationskramper snabb
 • Hur du tar Hydrocodone / paracetamol
 • Hur berätta om du har löss
 • vad gör du ge ett barn för kräkning & diarré ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com