Hur man naturligtvis berätta om du har en pojke eller en flicka

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-10-25
Det verkar från det ögonblick du lär dig av din graviditet , frågan , " Är det en pojke eller en flicka ? " förbrukar dina tankar . Du är ivriga att plocka ut den perfekta rosa eller blå sovvagn outfit . Du längtar efter att äntligen fokusera på en del av baby namn boken . Ett ultraljud kommer att ge dig svaret du söker ( om ditt barn inte är blygsam den dagen ) , men det också finns naturliga sätt att försöka avgöra könet på ditt barn . Medan inget annat än fostervattenprov är helt korrekt , är det kul att gissa-och du har 50 procents chans att ha rätt.
1 .
Känn din växande mage , eller undersöka din kropp i en spegel . En del människor tror att om barnet mage är hög i buken , betyder det en pojke i din framtid . Om ditt barn har inbäddat sig låg , är du säker på att ha en flicka .
2 .
Fundera på hur du kände i början av graviditeten . Om du var välsignade med några graviditetsillamående under den första trimestern , du har en pojke . Om du var sjuk som en hund från morgon till kväll , var en flicka som orsakar alla sorg .
3 .
Undersök dina blommande bröst. Om du märker att din högra bröst är större än vänster , du kommer att ha en son . Om ditt vänstra bröst är större , har du en dotter .
4 .
Gör en attityd kolla på dig själv . Om ditt förfogande har varit övervägande stabil och lugn under graviditeten , du har en pojke . Om du har lynnig och temperamentsfulla , du har en tjej .
5 .
ta hänsyn till vad du har ätit . Om din graviditet cravings innehålla salt poster såsom pickles eller kringlor , du har en pojke . Om du har kul med kylskåpet för glass och muffins , du har en tjej .
6 .
ser oss i spegeln i en hel minut . Om Dina pupiller vidgas , ditt barn är en pojke . Om det efter en minut dina elever inte vidgas , är ditt barn en flicka .
7 .
mäta temperaturen på fötterna . Om fötterna verkar bli kallare snabbare nu än innan du blev gravid , innebär det en pojke . Men om dina fötter behåller sin Toasty temperatur , kan du tacka den lilla flickan inom dig .
8 .
Kontrollera dina händer och ansikte . Torr hud har sagts vara ett tecken på en pojke , medan fet hud gör att din bebis kommer att vara en flicka .

tips och varningar


 • Titta på din kropp dessa synpunkter, så om du ta reda på könet på ditt barn på ett ultraljud , jämför dina anteckningar att se hur många som var rätt .


 • Previous:nothing Next:Kegel motion förmåner för kvinnor

  Relaterade artiklar


 • vid vilken tidpunkt i kvinnans cykel är hon mest sannolikt att bli gravid ?
 • vad kräm kan jag använda för att bli av genitala vårtor ?
 • hur man kan övervaka en äldre mamma hemma
 • hur du får ditt barn att äta grönsaker
 • hur man kan bli av hjärndimma
 • Vilka är fördelarna med att reglera receptfria läkemedel ?
 • hur man kan bli av matförgiftning hos barn
 • hur man kan behandla kontakteksem i ansiktet
 • den bästa fysiska övningar för seniorer
 • hur är sperma skapas?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com