jenkem biverkningar

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2016-04-08
En droganvändning kallas " Jenkem " har fått internationell uppmärksamhet under det senaste decenniet tack vare en rapport från British Broadcasting Corporation ( BBC ) under 1999 och en bulletin från Collier County Sheriff 's Office i Florida år 2007 . Drogen i sig är en gas framställs ur humant avloppsvatten , användaren suger gas från en ballong som tidigare var fäst en vattenflaska som innehåller jäst avloppsvatten . Detta inhalant har visat sig vara så farlig som den är illaluktande

Du behöver : .
grönt te.
Soja.
Grönsaker.
Kolhydrater.
Sockerarter .

Hallucinationer

BBC-artikel , skriven av Ishbel Matheson , som det hänvisas till en intervju med en 16-årig Jenkem användare i Lusaka . Den tonåring nämnde att när han använde drogen , upplevde han hallucinationer som tillät honom att se sin avlidna mor . En rapport från Kelli Cheatham från WSBT nyheter station i Indiana bekräftar att gasen produceras av jästa avloppsvatten orsakar hallucinationer .

ökad mottaglighet för sjukdomar

Det finns en bra anledning till varför du inte ska hantera mänskligt avfall . Enligt laboratoriet direktör för Kern County Department of Public Health i Bakersfield, Kalifornien, anledningen till varför du bör undvika att hantera avföring i någon egenskap är att du är dig själv löper risk att smittas av sjukdomar som salmonella och hepatit A. Andra sjukdomar sprids via fekal kontakta omfattar diarré, springmask infektion och Norwalk virus.

Taste av avloppsslam

Kanske en av de mest obehagliga biverkningar är kvardröjande smak som Jenkem lämnar i användarens mun. Den dåliga smaken av orenat avloppsvatten varar inte för några minuter eller timmar, utan snarare för ett par dagar efter hjälp Jenkem.

Svimning

I samma artikel av Kelli Cheatham, akutmottagning läkare vid St Joseph regionala Medical Center i Indiana varnar för att Jenkem kan orsaka lågt blodtryck och sänkt hjärtfrekvens hos användarna. En artikel om svimning på MassGeneral Barn-hemsida konstaterar att lågt blodtryck och långsammare puls kan orsaka svimning, vilket förklarar varför Kommuniké från Collier County Sheriff's Office listade går ut som en av de biverkningar.

syrebrist

Enligt en artikel i "The Pace Press" i april 2008, testade en anestesi specialist i Boston effekterna av avlopp gas på möss och insåg att Jenkem användare upplever en känsla av att vara hög eftersom de inte får tillräckligt med syre i sina kroppar. Syrebrist nivåer under längre perioder kan leda till permanenta hjärnskador och även dödsfall.

Previous:nothing Next:huvud överbelastning i spädbarn

Relaterade artiklar


 • beteendevetare behandling av ADHD
 • sätt att gå in arbetskraft hemma
 • över disk kalla förebyggande åtgärder
 • hur man läser drog etiketter & varunamn
 • hur man undviker en baksmälla
 • hur man ökar din ämnesomsättning över 40
 • geriatriska urinvägsinfektioner
 • Hur du använder Vicks vaporub
 • hur man använder preventivmedel geler
 • hur du kan trösta feminina klåda
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com