Ero Anklet ja rannerengasAnklet vs rannerengas

Ihmiset käyttävät nilkkakoruissa ja rannekkeet lisätä kauneutta ulkonäköään. Sekä nilkkaremmi ja rannekkeen pidetään asusteita. Nilkkakoruissa ja rannekkeet voidaan tehdä kulta, hopea, platina, nahkaa tai hamppua. Näistä kullan ja hopean nilkkakoruissa ja rannekkeet ovat yleensä suosituin.

Nilkkaremmi on kulunut ympäri nilkkojen kun rannerenkaat ovat kuluneet käsivarteen. Indian women ikimuistoisista ajoista kului anklets; se on muodikasta ympäri maailmaa vain koska 20-luvulla. On olemassa useita tapoja nilkkaremmi kuluneet; se voi joko olla kulunut noin yksi nilkan tai ympärillä molemmat nilkat. Yleensä nilkkakoruissa ovat kuluneet noin molemmat nilkat.

Nilkkakoruissa ovat varsin suosittuja naisten, miesten yleensä ole käyttänyt niitä. Toisaalta, sekä miehet että naiset rannekorua. Yleensä rannekkeet ovat kuluneet vain yksi käsi.

Anklets voi myös olla kuluneet renkaat, mutta kaikki ranneketta ei voida käyttää anklets. Jotain muuta harkita, että nilkkakorut ovat suurempia kuin ranneketta.Ranneke on sana, joka on peräisin latina Brachile, joka tarkoittaa 'varren'. Nilkkarengas on sana, joka muodostettiin lisäämällä pääte Anna arm.

Sekä rannerenkaita ja nilkkakoruissa ovat olleet käytössä jo ammoisista ajoista lähtien. Nilkkakoruissa olivat jopa jäljittää pronssikauden kun ihmiset mieluummin käyttää pronssi ranneketta. Egyptissä, rannerenkaita käytettiin jo vuonna 5000 eaa. Vaikka luut, metsät ja kiviä ensin käytetään tekemään ranneketta lähinnä uskonnollisista syistä, se on tullut muoti lisälaite ja on valmistettu kullasta, hopeasta ja muita metalleja.

Yhteenveto

Sekä nilkkaremmi ja rannekkeen pidetään asusteita. Nilkkakoruissa ja rannekkeet on tehty kullasta, hopeasta, platinasta, nahka, hamppua tai nahkaa.

Nilkkaremmi on kulunut ympäri nilkkojen kun rannekkeet kuluneet aseita.

Nilkkakoruissa ovat varsin suosittuja naisten keskuudessa taas miehet eivät yleensä käyttää niitä.

Anklets voi myös olla kuluneet renkaat, mutta kaikki ranneketta ei voida käyttää anklets.

Nilkkakoruissa ovat suurempia kuin ranneketta.

Sekä rannerenkaita ja nilkkakoruissa ovat olleet käytössä jo ammoisista ajoista lähtien. Nilkkakoruissa olivat jopa jäljittää pronssikaudella. Egyptissä, rannerenkaita käytettiin jo vuonna 5000 eaa.