Ero Crystal ja GemCrystal vs Gem

Gem on harvinainen mineraali, joka on kalliita. Helmet ovat kauniita kiviä, joita käytetään tekemään koruja. Kiteet ovat puhtaita aineita, jotka ovat molekyylejä järjestetty säännölliseen geometrinen kuvio.

Helmi voi olla kide, kun taas Crystal ole aina helmi.

Helmiä voi olla mineraali emäkset kuten rubiini tai timantti ja orgaanisen emäksen, kuten meripihka.

Kiteet ovat kiinteitä aineita, jotka ovat atomit, ionit ja molekyylit kiinnitetty säännöllisesti järjestyksessä, jotka ulottuvat kolmiulotteisesti. Kiteet voidaan myös määritellä esineitä, jotka ovat hyvin määriteltyjä geometrisiä muotoja.

Gem tunnetaan myös jalokivi, joka voi olla prescious tai puolijalokivistä, joka on leikattu ja kiillotettu voidaan käyttää koruja. Arvokkaat jalokivet kuuluvat timantti, safiiri, rubiini ja Emerald ja kaikki muut jalokivet katsotaan puolijalokivet.

Helmet voidaan luokitella kemiallisen koostumuksen jalokivi ja kiderakenne. Kiteet ovat pääasiassa luokiteltu kuutiometriä, kuusikulmainen, tetragoninen, ortorombinen, monokliininen ja romboedriset.

Verrattaessa arvoa kiteet ja jalokivet, jälkimmäisiä hinnoitellaan enemmän. Lähes kaikki, jotka liittyvät kivennäisaineita voidaan kutsua kuin kiteiden kuin niillä on erityisiä ominaisuuksia. Kun verrataan kovuus, tiheys, taitekerroin, kestävyys ja fluoresenssia, kiteet ovat erilaisia ​​kuin helmiä. Yksi asia, joka on huomattava, että eri helmiä on eri ominaisuuksia kuin eri kiteitä, joilla on erilaiset ominaisuudet.

Verrattaessa värin välillä helmiä ja kiteet, helmet tulevat eri värejä kuten punainen, vihreä ja sininen. Kiteet myös tulla väriä mukaan siirto valon läpi.Yhteenveto

1. jalokivi voi olla kide, kun taas Crystal ole aina helmi.

2. Gems voidaan mineraalipohjaisista kuten rubiini tai timantti ja orgaanista kuten meripihka.

3. kiteet ovat kiinteitä, jotka ovat atomit, ionit ja molekyylit kiinnitetty säännöllisesti järjestyksessä, jotka ulottuvat kolmiulotteisesti.

4. Gem tunnetaan myös jalokivi, joka voi olla prescious tai puolijalokivistä, joka on leikattu ja kiillotettu voidaan käyttää koruja.

5. Gems voidaan luokitella kemiallisen koostumuksen jalokivi ja kiderakenne. Kiteet ovat pääasiassa luokiteltu kuutiometriä, kuusikulmainen, tetragoninen, ortorombinen, monokliininen ja romboedriset.

6. Kun verrataan arvon kiteet ja jalokivet, jälkimmäisiä hinnoitellaan enemmän.