Ero miesten 's ja naisten 's BeltMen 's vs Women' s Belt

Vyöt ovat olleet käytössä jo hyvin kauan aikaa. Ne ovat olleet käytössä enemmän miesten ja aikaisemmin kuin naisilla yli vuosisatojen. Historia vyöt juontaa juurensa pronssikaudella. Nykyaikana vyöt ovat olleet käytössä sekä miesten ja naisten accessorizing asuja ja hyödyllisyys. Men 's vyöt olivat yleisimmin käytetty sotilaat ja ovat edelleen symboli listalla, ylpeys, kunnia ja kurinalaisuutta puolustus palvelut.

Yleensä miehet 's ja naisten 's vyö ei ole perusero kuten vaatteita tai kenkiä. Mutta perustuu ruumiinrakenne uros ja naaras, koot vyöt, merkki, käytetty materiaali ovat erilaisia.

Jotkut vyöt ovat unisex, kun hihnaa käytetään poliisien, puuseppiä, tai muita apuohjelma vöitä. Vyöt käytetään kamppailulajit ovat erivärisiä ja osoittavat taitotaso yksi päällään, mies tai nainen. Obi on perinteinen japanilainen vyö käytetty yli kimono. On roolipeli hihnat saatavilla molemmilla sukupuolilla.

Men 's vyöt
Vyöt kuluneet miesten käytettiin pohjimmiltaan apuohjelma. Sotilaat tapana käyttää niitä kantamaan asetta. Hitaasti ne tuli symboli ylpeyttä ja osa yhtenäistä vaikka miehet eivät olleet sodassa. Kun 1920-luvulla niitä käytettiin myös pitämään housut kiinnitetty vyötäröllä. Mies elin ei ole käyriä tukea housut näin hihnat ovat tarpeen. Vuodesta 90-luvun puolivälissä, päällään housut erittäin alhainen tuli muotia, ja vyöt tuli äärimmäisen vaatimus pitää housut.

Yleensä miehet 's vyöt tulevat vyötärön koot ovat välillä 27- 48 tuumaa. Vyölukot ovat vahvempia, ja reiät ovat vasemmalla, kun soljet ovat oikealla puolella.Naiset 's vyöt
Naiset 's vyöt alkoi käyttöönoton hameet ja topit. Niitä käytettiin varustautua asut ja korostavat pienuus vyötärön yli pitäen asu yhdessä. Naiset' s vyöt tulevat eri valikoimia ja materiaaleja. Leveys ja koristeita käytetään hihnojen vaihtelevat yksinkertaisista glitter helmet, timantit, rubiineja, ja turquoises jne

Ne yleensä tulevat koot vaihtelevat välillä 24 tuumaa ja 44 tuumaa. Vaikka ruumiinrakenne naisen on käyrät ja mahtuu hame tai housut ylös ilman hihnaa, nykyaikana, matala-kavennettuja farkut ja housut ovat tehneet hihnan välttämättömyys pitää housut paikallaan.
Joskus reiät naisten 's vyöt ovat oikeassa, kun soljet ovat vasemmalla, mutta se ei ole aina niin.

Yhteenveto:

1. Men 's vyöt tulevat vyötärö koot vaihtelevat 27 tuumaa ja 48 tuumaa, naiset' s vyöt tulevat vyötärö koot vaihtelevat 24 tuumaa ja 44 tuumaa.